Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTa moja piękna (brzydka) sukienka za 20zł hahahba plażowa jednak do niczego się nie nadaje.
Chyba ja wezmę tylko na porodowke a potem wywale
Do cc teatrze mieć swoją koszule w szpitalu????
Śmiem twierdzić że mam najlepsze wakacje choć jakiś pech mały mnie nie opuszcza tzn wczoraj tylko
Maj mąż jest takikochany wszędzie córką biega wyglupia się a ja leżę i nic nie robięw pokoju też razem grają wyglupiaja się
I taki miły dla mnie fiu fiu
Z drugiej strony łaski nie robi w ciąży jestem już mi ciężko jest:-(
-
Dorinko mi pediatra tłumaczyła, że dziecko powinno zjeść tyle, żeby w butli zostało 5-10 ml. Nie powinno ssace pustego smoka, bo to znaczy, że niedojadło. Mój Młody zawsze jadł więcej niż na opakowaniu, ale urodził się mały i był glodomorem. Oczywiście, jak już przeszliśmy na samo mm, bo z cyckowym to roznie bywało. Z czasem faktycznie robiłam tyle, że te 5 ml zostawalo.
Wierzę, że jesteś zmęczona, ale z czasem będziesz z siebie dumna, że bez pomocy ogarniasz synkau mnie mimo to, że dziadkowie jedni i drudzy byli blisko nikt nie kwapil się do pomocy. Ja uwielbiałam byc z synkiem, choć czasem oczy sie zamykaly. Wizja choroby jak Młody mial 6 mc zabrała mi ponad rok z życia, czasem nadal mam dni wycięte.
Teraz będę dwójkę ogarniac sama, tatus z doskoku i wcale mnie to nie przeraza, choć pewnie nie raz sen weźmie gore
Już niedługo Twój Młody ureguluje sobie dzień, bedzie miał nawyki i dogracie sobie wszystko. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo faktycznie zapomniałam!!!!!
To ciekawe jaki by miał poniżej 90-80?????
No musimy przeżyć wrrr
Dobra lecimy polazic do Mielna córką już wola na lody:-(
Kamcia jedz nie wyglupiaj sie:-)
Piotrusiu włącz tam mamusi swojej tasiemca:-)
Jedz to na co masz ochotę chociaż -
Żabko co za chamy, żeby dzwonić do Ciebie w urlop ha ha ha nie ujawniaj się
przecież lezysz grzecznie na l4
To mąż ładny cukier po godzinie, ale pamiętaj, że u nieciezarnych szczyt jest po 2h u nas po 1h, więc wtedy trzeba było mu.zmierzycszkoda, że Ci wywaliło, ale taka jest ta zołza' ja ostatnio zjadłam spaghetti z sosem slodko-kwaśnym i pobilam swój rekord