Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny poradźcie... bo mamy problemy z karmieniami wieczornymi;p
Młody jadł o 16 bo tak dzisiaj wypadło. Następne wypada o 19. Kąpiemy 19.30. I teraz dawać mu tą butlę przed kąpaniem i o 20 dopić, czy zrobić butlę o 18 i drugą dać o 20. Czy normalnie o 19 i przesunąć trochę kąpanie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKai wrote:Domi, daj znać co diablo powie. Masakra z tą cukrzycą. Wygląda na to, że po 30 tygodniu jest jeszcze gorzej...
Zabko, a Ty takie rozrzucone te wyniki miałaś, po różnych posiłkach? Jak dużo procentowo miałaś tych złych wyników? Ja mam wizytę u mojej diablicy 1 sierpnia, mam nadzieję, że nie będę musiała wcześniej lecieć z powodu złych wyników.
Od 5.07 co dziennie przekroczenie przynajmniej jedno było na pewno zdarzało się więcej.
Tak różnie po posiłkach. -
Wróciłam i padam na ryj
po wejściu natulilismy się z synkiem bo w week się nie widzieliśmy, przywiozłam mu strzelające cuksy
Zaraz czas na kolację, ale jakoś na.nic nie mam ochoty.
Domi tak, jak napisała Żabka butla po kąpieli. My Młodego kapalismy o stałej porze, potem mleko. Z czasem kapalismy co 2 dni, a miejsce kąpieli zajmowała bajka i przytulasy. -
Domi ja tez bym kapal wczesniej. Tez mam dzis taki problem. Właśnie wrocilismy ze spacerku do sklepu. O 19 wypadalo karmienie a maly jeszcze spi. Chcialam go nakarmic o 19 pozniej ok 21:30 wykapac i nakarmić o 22. No ale jak spi to zanim zje to musiałabym kapanie i karmienienie przesunac dobrze po 22. A teraz po spacerze zaraz tez go przeciez nie wykape. Nastepnym razem musze wczesniej z nim isc do sklepu.
Kai takimi przekroczeniami nie ma sie co przejmowac -
Dziewczyny a jeszcze jedno mam pytanie. Bo maly mi caly czas spi. Jak mu dam teraz butle to bedzie jego 5 posilek dopiero. Boje sie ze jak usnie to bedzoe spal do 1-3 godziny. I teraz dac mu 90ml i wybudzic za 3h zeby mial 6 posilkow czy dac normalnie 120ml i niech spi ile chce?
-
nick nieaktualnyDorinko ty za bardzo skupiają się na ilości posiłków.
Dziecko w ciągu dnia nie tylko je!
Uwierz mi ze to nie realne żeby wyszło mniej ilości w posiłkach bo więcej zje.
Zresztą to zależy od dziecka tak na prawdę.
Rób 120ml ile zje to zje ile pośpi tyle pośpi obudzi cie i da ci znać.
Jeśli się naje to ci pośpi dłużej.agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartta spokojnie zobaczysz co ona myśli i powie.
Zawsze to inny pogląd choć mnie totalnie bo ja czytam że dziewczyn diablo ma normy do 130 a moja 120 każe mi trzymać rygorystyczne to mnie krew zalewa co oni w każdej szkole mają inna teorie?????!
Oczywiście zdanie twojej diablo jest najważniejsze bo ty liczysz się u niej. -
żabka04 wrote:Martta spokojnie zobaczysz co ona myśli i powie.
Zawsze to inny pogląd choć mnie totalnie bo ja czytam że dziewczyn diablo ma normy do 130 a moja 120 każe mi trzymać rygorystyczne to mnie krew zalewa co oni w każdej szkole mają inna teorie?????!
Oczywiście zdanie twojej diablo jest najważniejsze bo ty liczysz się u niej.
Ja słucham tego z Wawy, bo to jednak typowa Poradnia dla ciężarnych.
Ty Żabki słuchaj swojej. No bo jakie mamy wyjście? Jesteśmy na.nich "skazane" -
nick nieaktualny
-
Macie racje dziewczyny, sama to wuem, ale stresik jest
no nic zobaczę co powie i tyle, bede posłusznie przestrzegać co nakaze. Ta moja do tej pory co chodzilam to tez do 120 kaza, ale za pare przekroczen afer nie robila. Teraz dzienniczek wyglada troche gorzej niz wcześniej, ale zobaczymy
-
nick nieaktualnymartta nie chciałabys zobaczyć mojego.
na stronie dzienniczka tylko cyferki w kwadracikach (przekroczenia).
w każdej linijce jedna kratka wygląda to jakbym grała w statki tylko bez krzyżyków.
I moja diablo nie warczala tylko usmiechneła sie na placki po węgiersku oczywiście broniłam placków hahahaha skoro mi służyły to czemu ich nie jeść hihi -
nick nieaktualny