Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też pralam do 62, większych nie ma co... my dopiero wchodzimy w 62.
A młody znów przebudzil się o północy... zawsze to zaczynają gazy męczyć koło 22 i koło północy się przebudza... Ale głodny chyba nie jest, był spokojny, dałam mu smoka i usnal
Myślicie że dawać mu butlę jak tylko się przebudzi czy dopiero jak będzie widać że głodny? Nie chce głodu zapychac smoczkiem, Ale z drugiej strony wiem że on złagodzić się nie da -
Hej hej witam się z rana, bo coś mi się akcja spanie wyłączyła

Cukier 76, ale jak zwykle aceton +, juz nie mam do niego siły
Domi jak synulek nie płacze, nie domaga się butli to raczej nie jest głodny
chyba, że mało przybiera na wadze, wtedy lepiej dac butlę. Ale tak, jak mówisz w większości przypadków dziecko się nie da zagłodzić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2016, 06:30
domi05 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI ja się witam.

Mierzyłam się o 1:30 bo mąż wrócił z pracy i mnie obudził
było 90.
Jak Wstałam na czczo 91.
Nie jest źle ale w dzienniku trzy dni pod rząd na czczo mam 95,92,91. Wrrrrr
Razi mnie w oczy:-(
Ja już po śniadaniu.
Za godz pomiar.
Ogarnęłam z grubsza łazienkę, wstawiłam pranie bo w koszu się uzbieralo i jeszcze wielki wor stoi juniora 68.
Ja bym chciała wyprać do 74 bo nie mam gdzie tego dać a w półce jakoś upcham
Adrenalina dobrze ze nie mierzyłas po tych herbatnikach hihi ale Cukry masz ok Zazdraszczam.
Ja dziś jak wstanie córka lecimy do biedronki.
Córka chce sobie kupić cymbalki i magnesiki a że kasę dostała od chrzestnego to niech sobie kupi przy okazji kupię koncentrat pomidorowy i zrobię leczo
bo zapomniałam kupić.
I mam ochotę na jabłka:-(
Agatia z kad u ciebie ten aceton?!
Jakiś opony ten twój organizm przecież jesz tak jak trzeba!
adrenalina lubi tę wiadomość
-
A u mnie znów 93. Sama już nie wiem, co o tym myśleć, bo na drugim glukometrze z tej samej kropli mam 84. Nie wiem, co mam wpisać do dzienniczka? Jak myślicie?
Ketonow brak. Jeżeli któraś ma gdzies pod ręką osle uszy i szarfe "Gapa roku", to może mi wysłać. Pomylilam skale glukozowa z ketonowa. Nie wiem, dlaczego, ale byłam przekonana, że te beżowe paseczki są od glukozy i wymyśliłam sobie glukozę w moczu. Wczoraj robilam badanie w labie i oczy przetarlam ze zdumienia. Glukozy brak, ketonow slad. Patrzę ja na pudełko, a tu jak byk stoi przy turkusie glukoza, a przy beżu ketony. Człowiek magistra zrobił, a czytać nie umie... ale się z siebie smialam.
-
Haha, KaiKai wrote:A u mnie znów 93. Sama już nie wiem, co o tym myśleć, bo na drugim glukometrze z tej samej kropli mam 84. Nie wiem, co mam wpisać do dzienniczka? Jak myślicie?
Ketonow brak. Jeżeli któraś ma gdzies pod ręką osle uszy i szarfe "Gapa roku", to może mi wysłać. Pomylilam skale glukozowa z ketonowa. Nie wiem, dlaczego, ale byłam przekonana, że te beżowe paseczki są od glukozy i wymyśliłam sobie glukozę w moczu. Wczoraj robilam badanie w labie i oczy przetarlam ze zdumienia. Glukozy brak, ketonow slad. Patrzę ja na pudełko, a tu jak byk stoi przy turkusie glukoza, a przy beżu ketony. Człowiek magistra zrobił, a czytać nie umie... ale się z siebie smialam.
wlasnie miałam już pytać, czy Ty w ogóle nie chodzisz na siku w nocy, skoro Ci sie pojawia glukoza nad ranem :p

-
nick nieaktualnyMartta jeden dzień to nie tragedia

Organizm też potrzebuję snu więc olej temat.
Domi ja mam gondole z nosidełka na szafie,na meblach pudła z pampersa i inne pudła tu nie ma opcji żebym wsadził. W małym pokoju jest na meblach łóżeczko,wanienka,kon na biegunach i full maskotek.
Gdzieś upcham ten wor z 74 bo 80 i powyżej włożyłem do szafy na dół.
Domi to ty masz w kartony ja mam w workach czarnych wielkich one mają chyba 15l???? Nie jestem pewna i są pełne:-(
Wróciłam z biedronki ludzi jak w lidze na promocji i wszyscy rzucili się na drewniane zabawki dobrze ze teraz Poszłam bo popołudniu to już nic by nie było.
Kupiłam jabłka,jagody,malinki, śmietanę 30* na deser zrobię z owocami i jakieś loda ciapne do tego;-)
Przyszłam na chatę zjadłam mufinka czekoladowego zapytam activia z butelki i zamiast zjeść jabłko bo mi się chciało to zjadłam 4śliwki ostatnie.
Zrozum bazę w ciąży hihi
Oby Cukry były ok.
Juniorowi smakuje.
I biorę się za leczo mam koncentrat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2016, 10:26
-
nick nieaktualny

zaraz jem śniadanie, dzisiaj będzie dzień do tyłu coś czuje.....