X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Cukrzyca ciążowa
Odpowiedz

Cukrzyca ciążowa

Oceń ten wątek:
  • agatia Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2016, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    domi05 wrote:
    Agatia, był już tydzień na samym enfamilu i z dnia na dzień coraz bardziej się kręcił I W dzień I W nocy już też... nie zmieniam mu z dnia na dzień, no i wczoraj już kupy nie zrobił, stelal wieczorem, męczył się dopiero dziś po hippie ruszyło, jeszcze trochę Zielona Ale już lepsza, będę obserwować. Hippa dziś wypił tylko 40ml, albo mu nie zasmakowalo albo Nie był bardzo głodny
    Hipp ma probiotyk, który ułatwia robienie kupy, ale u nas zaszkodził i mocno podraznil brzuch.
    Mam nadzieję, że u Was się sprawdzi.

domi05 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2016, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi ja bym nie Kupowała enfamilu.

Wróciłam z zakupów i brak sernika w biedronce tego co wczoraj jadłam!!!!!!!!
    A mi się go tak chce ze wrrr

Nic mąż wróci z pracy zabiorę auto (bo mi zabrał pojechał do roboty) podjadę po pasztet i kiszone hihi i zasadę do innej biedronki w poszukiwaniach sernika:-)
    Bo będę bez deserku a toż to tragedia nie zjeść skoro cukry służą :-)

Mój junior ma imprezę ;-) chwilę było spokoju jak szłam a jak usiadłam to koniec rządzi chłopak:-)

• domi05 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2016, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia, na opakowaniu hippa jest napisane ż po mleku kupka może być inna, częściej, jak na piersi. Jak ten śluz wyglądał? Jak ewentualnie mam poznać że nie będzie mu pasować?

tb732n0a0czusv9c.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2016, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabko moja na KTG też uskutecznia tańce łamance. Najpierw czkawka, teraz tak fika, że tętno 170. Pewnie lekarz zleci powtórkę.
    Też idę zaraz do sklepu w poszukiwaniu czegoś dobrego ;) moze Grzesiek albo kawałek ciasta.

żabka04 lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2016, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    domi05 wrote:
    Agatia, na opakowaniu hippa jest napisane ż po mleku kupka może być inna, częściej, jak na piersi. Jak ten śluz wyglądał? Jak ewentualnie mam poznać że nie będzie mu pasować?
    U nas właśnie kupa była miękka, wodnista i śluz jak białko jaja kurzego. Poza tym Młody robił 3 i więcej kup, a pediatra powiedziała, że na mm to niedopuszczalne i powyżej 3 traktujemy, jak biegunkę.
    U nas nie posłużył zupełnie i Borek się.nim nie najadal. Ale co się dziwić, jak ciągle fajdał ;)

• martta Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2016, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie dzisiaj dziwnie aż bo po śniadaniu 93, a po drugim śniadaniu 96... jak nie 150 to takie wyniki, hmm, nie może się unormować? :)
    u mnie też mały co usiade to świruje dzisiaj taki dzien widocznie u naszych bąbli, jakos zaległam na kanapie i nic a nic mi się nie chce, pogoda chyba taka senna dzisiaj i na mnie działa.
    Mój as się nie odzywa od 8 rano, grrrr, na wynik nie jedzie mógłby się zatrzymac i dać znać że ok, a już myślałam, że go tego nauczyłam, ale jedzie z kolegą który jest zapalonym rowerzystą pewnie dlatego.
    Agatia a jak Twój synek się czuje?

o148p07w5riqasy7.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2016, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martta podobno gorączka spadła, dostaje cały czas leki na zbicie i ma 37. Bardzo za nim tęsknię i z tym mi najgorzej w szpitalu :/ ale jakoś muszę to przetrwać.

• martta Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2016, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dobrze że nie jest mu gorzej, będzie dobrze, trzymaj się tam dzielna kobieto! :)

agatia lubi tę wiadomość

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2016, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia super ze z synkiem już lepiej.
    A ile ty zamierzasz tam jeszcze być na tych wczasach????

Martta no niskie te cukry masz ale gratki niech tak będzie zawsze coś możesz skubnac słodkiego:-)
    U mnie po obiedzie 124:-)

No i bylam na zakupach.
    Odkupiłam się w pasztet krakusa hahahah kiszone ogoraski:-) iiiiii mam sernik ostatni hahahhaha

• agatia Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2016, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Agatia super ze z synkiem już lepiej.
    A ile ty zamierzasz tam jeszcze być na tych wczasach????

Martta no niskie te cukry masz ale gratki niech tak będzie zawsze coś możesz skubnac słodkiego:-)
    U mnie po obiedzie 124:-)

No i bylam na zakupach.
    Odkupiłam się w pasztet krakusa hahahah kiszone ogoraski:-) iiiiii mam sernik ostatni hahahhaha
    Nie wiem ile będą mnie trzymać, ale mówią, że do cc :) chyba, że ordynator zdecyduje inaczej ;)

• agatia Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2016, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski ja cały czas w szpitalu jem, jem u jem. Co godzinę, masakra, jaką mam fazę na jeedzenie ;)
    Już zjadłam od rana 2 bułki, 2 jabłka, bajaderke, obiad, a terwz sałatkę z jajkiem ;) no szoking ;)

• martta Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia jak cukry dobre to sobie nie załuj :)

żabka04 lubi tę wiadomość

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2016, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A kiedy ty będziesz mieć tą cc????
    To masz zajebiste wczasy :-(
    Nie zazdraszczam:-(

Ja właśnie zjadłam kawałek sernika jakie to pyszności!!!!! Dałam mężowi kawałek i kawałek zostawiłam sobie na jutro:-)

Bajaderke jesz????? Mierzylas po tym cukier?????

Ja bym zjadła jagodzianke :-)
    Co bym dała za dobre cukry po niej fiuuuu

martta lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2016, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po serniczku 115:-)

agusza, martta, Dea28 lubią tę wiadomość

• agusza Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2016, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajaderka, oj to smak mojego liceum. Zawsze w sklepiku były i się nimi zajadaliśmy na potęgę. Chyba właśnie zatęskniłam za tym smakiem

Cukrzyca t1, OPI, ChGB
    Agusza.
    Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2016, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusza dlatego pytam Agatia jakie cukry bo ja to mogę tonami to jeść!!!!:-)
    A nie ukrywam smaka mi zrobiła:-)

• agatia Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2016, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po bajaderce 113, a potem zjadłam sałatkę z jajkiem, kanapkę, a teraz czekam na.kolację bo jestem głodna :) utuczę tą moją Liwkę na oddziale ;)

• Kai Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 05:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nazarlam się wczoraj kiełbasy na wieczór i mam efekty. Ketony na +. Muszę się pilnować, bo to juz drugi raz w tym tygodniu. Wczoraj cukry mialam dobre, dziś na czczo 81. Fajnie, że się trzymają. Za kilka dni wchodzę w czas skaczacych cukrów, ale mam nadzieję, że mnie nie dopadna.
    Jutro lecę do labo, zobaczymy, jak się miewa moja anemia.

f2wli09kh9pki1f2.png
    km5stv73bm121sip.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej ja bez ketonow i na czczo 77 :) ale piję po 5 litrów i sikam w nocy po 100 razy, więc pewnie ketony wysikuje ;)

• Dea28 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ketonów nie mam ale dziś na czczo 104 pomimo 8j insuliny :-(

bfarxzdvl5a95qct.pngatdcj44jjj39fx4a.png
‹‹ 1097 1098 1099 1100 1101 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ