Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
domi05 wrote:Agatia, był już tydzień na samym enfamilu i z dnia na dzień coraz bardziej się kręcił I W dzień I W nocy już też... nie zmieniam mu z dnia na dzień, no i wczoraj już kupy nie zrobił, stelal wieczorem, męczył się dopiero dziś po hippie ruszyło, jeszcze trochę Zielona Ale już lepsza, będę obserwować. Hippa dziś wypił tylko 40ml, albo mu nie zasmakowalo albo Nie był bardzo głodny
Mam nadzieję, że u Was się sprawdzi.domi05 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDomi ja bym nie Kupowała enfamilu.
Wróciłam z zakupów i brak sernika w biedronce tego co wczoraj jadłam!!!!!!!!
A mi się go tak chce ze wrrr
Nic mąż wróci z pracy zabiorę auto (bo mi zabrał pojechał do roboty) podjadę po pasztet i kiszone hihi i zasadę do innej biedronki w poszukiwaniach sernika:-)
Bo będę bez deserku a toż to tragedia nie zjeść skoro cukry służą
Mój junior ma imprezęchwilę było spokoju jak szłam a jak usiadłam to koniec rządzi chłopak:-)
-
domi05 wrote:Agatia, na opakowaniu hippa jest napisane ż po mleku kupka może być inna, częściej, jak na piersi. Jak ten śluz wyglądał? Jak ewentualnie mam poznać że nie będzie mu pasować?
U nas nie posłużył zupełnie i Borek się.nim nie najadal. Ale co się dziwić, jak ciągle fajdał -
u mnie dzisiaj dziwnie aż bo po śniadaniu 93, a po drugim śniadaniu 96... jak nie 150 to takie wyniki, hmm, nie może się unormować?
u mnie też mały co usiade to świruje dzisiaj taki dzien widocznie u naszych bąbli, jakos zaległam na kanapie i nic a nic mi się nie chce, pogoda chyba taka senna dzisiaj i na mnie działa.
Mój as się nie odzywa od 8 rano, grrrr, na wynik nie jedzie mógłby się zatrzymac i dać znać że ok, a już myślałam, że go tego nauczyłam, ale jedzie z kolegą który jest zapalonym rowerzystą pewnie dlatego.
Agatia a jak Twój synek się czuje? -
nick nieaktualnyAgatia super ze z synkiem już lepiej.
A ile ty zamierzasz tam jeszcze być na tych wczasach????
Martta no niskie te cukry masz ale gratki niech tak będzie zawsze coś możesz skubnac słodkiego:-)
U mnie po obiedzie 124:-)
No i bylam na zakupach.
Odkupiłam się w pasztet krakusa hahahah kiszone ogoraski:-) iiiiii mam sernik ostatni hahahhaha -
żabka04 wrote:Agatia super ze z synkiem już lepiej.
A ile ty zamierzasz tam jeszcze być na tych wczasach????
Martta no niskie te cukry masz ale gratki niech tak będzie zawsze coś możesz skubnac słodkiego:-)
U mnie po obiedzie 124:-)
No i bylam na zakupach.
Odkupiłam się w pasztet krakusa hahahah kiszone ogoraski:-) iiiiii mam sernik ostatni hahahhahachyba, że ordynator zdecyduje inaczej
-
nick nieaktualnyA kiedy ty będziesz mieć tą cc????
To masz zajebiste wczasy
Nie zazdraszczam:-(
Ja właśnie zjadłam kawałek sernika jakie to pyszności!!!!! Dałam mężowi kawałek i kawałek zostawiłam sobie na jutro:-)
Bajaderke jesz????? Mierzylas po tym cukier?????
Ja bym zjadła jagodzianke
Co bym dała za dobre cukry po niej fiuuuumartta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nazarlam się wczoraj kiełbasy na wieczór i mam efekty. Ketony na +. Muszę się pilnować, bo to juz drugi raz w tym tygodniu. Wczoraj cukry mialam dobre, dziś na czczo 81. Fajnie, że się trzymają. Za kilka dni wchodzę w czas skaczacych cukrów, ale mam nadzieję, że mnie nie dopadna.
Jutro lecę do labo, zobaczymy, jak się miewa moja anemia.