Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKai mój mąż nigdy okien nie myl tzn ja go nie widziałam jak myje.
Pewnie by sobie poradził
Nie nie umyje poproszę mamę żeby umyla mi je a jak nie to może w święta Bożego Narodzenia umyje hahahah
Ja muszę teraz leżeć i wytrwać.
Agatia ty tam lez jeszcze masz czas:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2016, 21:57
-
nick nieaktualnyWitam się.
Dziś na czczo 92/97.
Kuźwa znowu rosną!
No tak 11.08 mam ktg i wizyta czyżby znowu nie świadomy stres?
Czy może tak po wczorajszym dniu taki efekt przez to spinanie brzucha i lęk przed porodem?
Ja już po śniadaniu.
Idę zaraz ogarnąć córkę i zaprowadze do przedszkola. -
Hejka, u mnie na czczo 89 i ketonow brak. Wczoraj bylam na imprezie urodzinowej szwagierki męża, wszyscy wpierdzielali ciasta popijali winem, potem zamowili pizze, a ja siedzialam i jadlam borowki i popijalam wode, dobrze ze do porodu jeszcze tylko jedna taka impreza przede mna, bo normalnie szlak mnie trafia wtedy, a udawać trzeba jeszcze....
-
nick nieaktualnyagataia, martta co jecie na ostatnią kolacje????????????????
Przypomnijcie mi
Martta idz do biedronki są tam serniki na spodzie kruchym.
Ale bez niczego ten sernik.
Weź kawałek zjedz i zobacz jakie cukry.
ja dzisiaj kupiłam aż dwa hahahahahaha
przynajmniej pojesz sobie
Córka w przedszkolu , mąż śpi po nocce .
Kupiłam fasolke bedzie na obiad z kotletem
i brzuch mnie boli
A na drugie śniadanie zjadłam banana i to nie małego!!!!!!
a co bo mi się chciało!
Po sniadaniu 124 ufffff
-
nick nieaktualny
-
U mnie 1 sprawa z glowy
Notariusz zalatwiony
Teraz jade do pediatry i do gina.
Nie moge nic jesc tak mnie żołądek z nerwow boli.
Bedzie przeprawa z pediatra bo wczoraj gadalam z kolezanka i taak....babka zdecydowna fanatyczka kp. Koleżance w szpitalu powiedziala wprost "co to za matka co nie umie dziecka piersią wykarmic". Czuje ze będzie ossstro bo juz mnie takie podejście zaczyna wkurzacA pozatym jade tam i płace za wizyte w zupelnie innej sprawie niz sluchanie jaka krzywde robie dziecku karmiac mm.
Agatia no a jakie plany? Kiedy zamierzaja Cię rozpakowac?
Zabko ja ci juz pisalam ze u mnie cuda zdzialala kajzerka (polowa) z zoltym serek i bez zadnych dodatkow
-
nick nieaktualnyWróciłam ufffffffff.
Jest 31st na dworze!!!!!!
Odebrałam wynik gbs i jest kuźwa dodatni!!!!!
Nie ma to jak na końcówce ciąży takie atrakcje.
W czwartek wizyta z ktg więc czekam.
Dorinka ja mam budyń z mózgu wybacz za skleroze.
A jadlas z biedry taka kajzerke????
Bez masla????
Cieszę się że notariusza załatwiłas:-)
Czekamy na pozytywną wizytę u pediatry niech się buja ta pani dr!!!!!
H......j jej do tego;-)
A gin pewnie wszystko ok.
Agatia ale masz wczasy pod grusza nie zazdraszczam:-(Dorinka lubi tę wiadomość
-
Rany Boskie Agatia jak ty mieścisz 5l?
Ja ledwo wcisnelam dzień przed porodem 3l a i tak caly dzien na kiblu siedzialam
My juz po pediatrze. Ogolnie fajna babka nie wiem skad to straszenie. Owszem skomentowała ze nie karmie tekstem ze szkoda ale trudno.
Zbadala dokładnie malego. Trzymanie glowy, kręgosłup, osluchanie itd. wszystko ok.
Usg bioderek mam zrobic ale kazala sie nie martwic bo wygląda ze wszystko ok.
Uczulenie to prawdopodobnie potowki poprostu, kupa idealna i do 5 dziennis sie nie przejmowac.
Katarek to prawdopodobnie sapka niemowleca. Nawilzac pokok i zakrapiac nosek trzeba.
Jedyne co mi sie nie spodobalo to to ze zalecila malemu zmienić mleko na HA bo "jeszcze nie ma objawow alergii ale nie wiadomo czy sie za jakis czas nie rozwinie". No i jak myslicie bo dla knie to trochę glupie. Jest wszystko ok to po co "leczyc" cos czego nie ma. Zapobieganie dla samej zasady.
Będzie mial objawy alergi to wtedy zmienie jak myslicie?
No i z karmieniem nic za bardzo nie wiem co robic. Kazala zwiekszac mu porcje o 5ml na tydzień zeby nie rozciągnąć zbytnio zoladka.
Wiec juz sama nie wiem czy zmieniać mu to mleko czy nie -
Zabko to nie budyn tylko ucisk macicy na mózg
Też to mialam
Ja jadlam roznie. Albo ze zwykłej piekarni albo z biedronki jakas poranna albo zwykla kajzerke. Tylko ja na wadze wazylam i wiedzialam ze moge zjesc tylko 30g bulki. To wychodzilo ok pol tej z piekarni lub porannej z biedry albo ok 3/4 tej pompowanej kajzerki z biedry.żabka04 lubi tę wiadomość
-
Żabko nie martw się gbs-em wiele kobiet ma +. Dostaniesz antybiotyk przed cc albo Junior po porodzie.
Po szpitalnym obiedzie znowu mam 140 od 2h ha ha ha ja pierdziu od jutra mi przywoza bo tu masakra
Żabko z jedenj strony lipa w szpitalu, z drugiej tydzień wytrzymam, a jestem pod kontrolą. Mniej się martwię, bo mam 2x ktg, przepływy sprawdzane, ciśnienie kontrolowane.