Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja wymieniam igle jak zaczyna mnie bolec palec bo sie stepi czyli co pare dni a jesli chodzi o plyn kontrolny to ja nie mam wcale do tego glukometru a do poprzedniego jak chcialam sprawdzic to bylam w aptece one tam mialy i mi sprawdzily takze mozesz spobowac w ten sposob...
Justice na obiad byl rozgotowany bialy ryz z kawalkiem miesa w sosie szczawiowa i galaretka -
Justice ja mam plyn za darmo razem z glukometrem. Nie sprawdzam często ale w takiej sytuacji jak dzis ze od nowej paczki dziwne cukry to taki plyn sie przydaje. Ale sporadycznie wiec jak ma on kosztowac 100 zl to soech sie w d... ugryzą
Igly wymieniam tak raz w tygodniu, jakos czesciej nie czuje potrzeby.
Nitka to jak na takie jedzonko to i tak mialas super wynik hehe. Nie stresuj sie a wszystko bedzie dobrze.
Dzieki dziewczyny za pocieszenie, ciesze sie ze was mam bo ogolnie jestem osrajmajtkiem z natury -
Ja igly tez zmieniam co jakis czas. A o tym plynie pierwsza szlysze.
Nitka czyli moze jednak to cc bedzie lepsze skoro i miednica wyszla wąska. Ja mialam ostatnio na szkole rodzenia mierzona miednice i tez mam wymiary troche ponizej i juz sie zastanawiam jak to bedzie. Chciałam sn ale jak chociaz najmniejsze ryzyko mogłoby byc ze cos sie z dzieckiem stanie to niech mi robia cc. Bardzo długo sie staralismy o ciąze i chce zeby wszystko zakonczylo sie dobrze.Tosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Justice ja miałam 4,7 hemoglobine a teraz z glukometru nie sprawdzam tej średniej ☺ mi gin jak zobaczył wynik powiedzial ze najwidoczniej u mnie ta cukrzyca w żadnym stopniu nie wpłynęła i nie wplywa na dzidzie, ale mam mierzyć tylko bez swirowania tak mi powiedział ☺ a teraz robie test pieczywa zobaczymy jak się zdziwie za godzinę ☺
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny