Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
A mi z warzyw pomidory najbardziej wchodzą w ciązy.Do zwyklej kanapki potrafie zjesc całego
Domi zazdroszcze tego dostawcy.
Za to nie moge ogorkow zielonych bleee. Na szczescie moj tata zrobil sporo kiszonych w tym roku choc i tak sie smieje ze tyle co w tym roku to jeszcze nigdy nie poszło
Demsik wyniki krzywej do pozazdroszczeniaTosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g -
Milagro ja z mama wyjątkowo dużo ogorkow kiszonych zrobiłam i juz wtedy byłam w ciąży a jeszcze nie wiedziałam i nosiłam te skrzynki ze słoikami a teraz idą jak woda hihi ☺☺
Kredka nasz Pogodnych Promyczku 119 to super ☺☺Kredka123 lubi tę wiadomość
-
Ja wróciłam ze sklepu i kupiłam : princesse zebrę, jakieś prażynki i mambę. Hehehehhe. I schowałam do szafki bo się boję hehehe:) Ale dziś cały dzień coś za mną chodzi i w razie gdyby jutro było to samo to sie na coś skuszę.
A dziś na noc robię eksperyment i będzie serek wiejski tylko nie wiem czy na słodko czy słono -
Ja dzis na czczo 80, w koncu wracam do normalnosci. Chociaz wczoraj cukry raczej wysokie ale patrzac na to co jadlam to nie ma sie co dziwic hehe.
Ale mnie zgaga w nocy meczy. Tez tak macie??? Spac sie nie da. Jeszcze ta wredota moja w dzien w miare spi ale w nocy to jakies balety sobie urzadza. Jezeli to ze dziecko jest ruchliwe w brzuchu oznacza ze bedzie takie po porodzie to ja juz dzis stwierdzam ze sie wykoncze -
Kredka moja jest bardzo grzeczna i mam nadzieje ze jej tak zostanie ☺ rano mnie tylko budzi na śniadanko ☺ a na zgage spanie na lewym boku choć mnie już wszystko boli, ale jak całe życie mam zgage wiec jestem weteranka ☺ a jak już nie możesz to jest Reni bez cukru mi wystarcza dosłownie kawałek tabletki ☺
-
Dominika. Ja jem zwykle renie i gaviscon w syropie. Jakos nie stresuje sie tym czy to ma cukier czy nie. To jest jedna mala pastylka albo lyk syropu. Pozwalamy sobie od czasu do czasu na jakąs slodycz wiec nie bede sie stresowala takimi rzeczami jak leki na zgage
-
Ja polecam batonik dobra kaloria:) a na czarna godzine mam schowanego knopersa.
Cukry mam ok to dzis ketony puerwszy raz moerzone +++. Wiarygodne te paski? Bo w labie nigdy ich nie wykryto.
Chyba tez zle zrobilam bo za dlugo sikalam na niego haha. Jutro zamocze w sloiku.