Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Kredka123 miałam taką nadzieję ale diabetolog sprowadziła mnie na ziemię
jutro idę zrobić znowu hemoglobinę glikowaną, jestem ciekawa wyniku czy będzie niższy niz pierwotny 5,1
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewuszki ja znow na patologi ciazy:( poszlam na zwykla wizyte i mlodemu tetno skoczylo na 180 i odrazu dostalam skierowanie na szpital i natychmiast musialam isc:( tu niby wszystko ok tetno tez ok takze nie wiem po co chca mie trzymac. Tlumaczylam ze sie zdenerwowalam przed wizyta i moze dlatego tak wywalilo ale skierowanie dostalam wiec musze zostac ehhh mam nadzieje ze albo szybko wyjde albo juz z dzidzia wkoncu!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDominika89 wrote:Justice zmierzylam cukier to się przyznam ☺ wiec cukier 112 a było biała kiełbaska na cieplo z cebulką keczup kromka jasnego chleba i 4 rogaliki z czekolada takie małe ☺
-
Nitka juz niedługo i będzie po zobaczysz i myślę że wtedy zapomnisz o tym wszystkim. Zobaczysz ta malutka istotkę i powiesz warto było ☺
A żeby stwierdzić że nie mam cukrzycy musiała bym zjeść coś mega no placki ziemniaczane albo jakieś pyzy ziemniaczane czy kluski śląskie, a tego się jednak trochę boje jeszcze ☺ -
Dominika wow jestem pod wrażeniem. Ty chyba serio cukrzycy nie masz.
Niteczka biedna Ty. Normalnie tak mi już Ciebie żal z tymi przebojami. Zgadzam sie z Justice. Dla Ciebie gorszy jest stres niż sama cukrzyca. Dzidzia juz dawno pewnie gotowa na przyjście. Weź ja tam popedz hehehh.