Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze jakos nie widzę sensu w liczeniu tych ruchów. Miałam wczoraj liczyć przez godzinę ale przyznaję się ze po pół mi sie znudziło. Naliczylam 75 ruchów, juz mi sie zaczęło mylić i stwierdziłam ze wystarczy heh. Chyba to nic złego co? Czy może ich być za dużo?
-
No co Wy mówicie o korperniku? Naprawdę? W szoku jestem, po pierwszej wizycie całkiem spoko mi sie wydawały i peileganirki i lekarka. Ale wzięłam i umówiłam sie prywatnie jak tak straszycie
ale wizytę u prywatnego mam 22 lutego a w koperniku 23
Dziś cukry znowu 94 ranozjadłam ostatni posiłek o 20:30 i zasnęłam godzinę pózniej, nic juz nie jedząc.
-
Kredka123 wrote:Kurcze jakos nie widzę sensu w liczeniu tych ruchów. Miałam wczoraj liczyć przez godzinę ale przyznaję się ze po pół mi sie znudziło. Naliczylam 75 ruchów, juz mi sie zaczęło mylić i stwierdziłam ze wystarczy heh. Chyba to nic złego co? Czy może ich być za dużo?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Spirit ja tak podejrzewam nasz smog hihi ☺ a mnie znów dopadło zapalenie pęcherza i siedzę i dupke grzeje pod kocem...
Justice ja w kwestii placuszków nie pomogę bo nie robiłam niestety.
Rosolina ja czasem jak zmierzę rano tuż po wstaniu to przekraczam a jak pójdę do kuchni pokrece się i zmierzę po około 10 może 15 minutach to mi spada o te 5,6 jednostek i jest w normie. Np. Wstanę 93, a później 86 ☺ -
Justice wrote:A o której rano mierzyłaś - ile było godzin przerwy nocnej?
Hmm obudziłam sie o 5 na siu siu i spałam do 7:00 jeszcze. Spałam do 5 jakies 8-9h
Dominika.. mi tez po 5 min spadł o 4 jednostki. Juz to próbowałam, ale kiedys mi wzrósł.ide we wt, niech sie wypowie. Ciekawa jestem.
-
nick nieaktualny