Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Dominika... a ta hemoglobinę robiłaś na czczo?
Ja dziś naprawdę mało jadłammiałam obiad późno, potem szybko jogurt i 3 wafle ryżowe, teraz mozarellę z pomidorem i dopiero czekam na zupę
musże chociaż jedna mała porcje zjeść.
zrobiłam tez przekąski z tortilli - szynka, serek bieluch, pomidorki, oliwki, ale masakryczne wyszło, chyba ten ser mi popsuł wszystko i wstyd sie przyznać, ale głoduje.
-
Rosolina tak robiłam na czczo, ale to nie ma znaczenia i nie musisz być na czczo
Kredka ostatnio pisałam, że miałam wyskok więc wiesz
Zauważyłam, że mogę zjeść dużo i wszystkiego jeśli zjem ogórka zielonego zwykłegoNormalnie jem np na kolację 3 kromki i jest tak do 110, a dziś 3 kromki i 95 bo zjadłam pół ogórka. Może to moja metoda
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7495a5ef2d28.jpg
Wczoraj Kredka pokazywałaś komode. Ja mam dla malutkiej taką jest wysoka a płytka, postawię ją obok przewijaka i będę miała wszystko pod ręką
Przewijak mam z ikei, a łóżeczko takie :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/931ad8d8d35d.jpg
Dziś na facebooku były rozmowy na temat kołysek i one są takie piękne że ach. Ale nie mam tyle miejsca, chyba że postawię ją na tarasie zobaczymy -
Rosolina wrote:Dominika... a ta hemoglobinę robiłaś na czczo?
Ja dziś naprawdę mało jadłammiałam obiad późno, potem szybko jogurt i 3 wafle ryżowe, teraz mozarellę z pomidorem i dopiero czekam na zupę
musże chociaż jedna mała porcje zjeść.
zrobiłam tez przekąski z tortilli - szynka, serek bieluch, pomidorki, oliwki, ale masakryczne wyszło, chyba ten ser mi popsuł wszystko i wstyd sie przyznać, ale głoduje.
-
Wiolad. Rączki umyte ładnie wiec nie ma na co zwalic. Spróbuj sie nasmarowac olejem kokosowym i wtedy zmierz, wyniki z kosmosu haha a ja siwych włosów dostałam; -)
Dominika sliczne łóżeczko. Ja niestety mam w spadku ale niech juz będzie, nie będę wybrzydzac. Zazdroszcze dwójki z przodu (wiekiem) -
Kredka123 wrote:Wiolad. Rączki umyte ładnie wiec nie ma na co zwalic. Spróbuj sie nasmarowac olejem kokosowym i wtedy zmierz, wyniki z kosmosu haha a ja siwych włosów dostałam; -)
Dominika sliczne łóżeczko. Ja niestety mam w spadku ale niech juz będzie, nie będę wybrzydzac. Zazdroszcze dwójki z przodu (wiekiem) -
nick nieaktualny
-
Hej Kochane moje probuje Was nadrabiac ale stanowczo za duzo piszecie a ja mam stanowczona za malo czasu;) myslalam ze malenstwo w domu przez pierwszych pare miesiecy niezmieni zabardzo zycia ald soe baaardzo myslilam... zapomnialam juz jak to bylo poprostu... Igorek ladnie je z cycka i jedno karmienie zajmuje okolo godziny:/ a je co 3. Dotego Wiktor zostal w domu niepuszczam go narazie do przedszkola zeby zarazkow nieznosil. Takze dwojka w domu kazdy cos chce ahhh uroki bycia Mama:) cale szczescie ze Igorek grzeczny je i spi:) cukry mam idealne czasem uda mi sie zmierzyc nawet az jestem w szoku czyzby trzustka sie naprawila??
az niemozliwe... pochwale sie ze zeszlo ze mnie 8kg jeszcze 6 do mojej wagi hura
i powiem Wam ze ta cesarke przeszlam naprawde calkiem inaczej czuje sie swietnie wstaje normalnie nic nieboli calkowicie inaczej od poprzedniej. Zrobili mi duzo wieksza blizne co mi soe bardzo niepodoba:(
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cc0dbdf2a647.jpg
Marzusiax nieprzejmuj sie cukrem w moczu ja mialam raz 420 i diablo mowila zebym nawet na to w ciazy niezwracala uwagi.
Dominika mialam identyczne lozeczko dla Wiktora tylko z misiembardzo byalam zadowolona:) komoda tez fajna bo duza, ja bralam szeroka zeby przewijak polozyc na komodzie...
A tu patrzcie jak sie strasznie zmienilem od urodzenia.. jestem teraz okropnie podobny do braciszka jak byl malyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/2428a630b0ef.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 10:07
milagro, kark, marzusiax lubią tę wiadomość
-
Rosolina jaki mialas wynik glikowanej?? To jest wlasnie badanie ktore pokazuje jak prowadzisz cukrzyce przez ostatnie 3m-c choc najbardziej na wynik maja wyniki wplyw cukry z ostatnich 3 tygodni...
Naprawde niestresujcie sie tak skokami ja mialam je codziennie przeciez i Igor mial badane cukry dokladniej przez moja cukrzyce i sa idealne dodatkowo mial duzo innych badan wlasnie przez moja chorobe ale na szczescie wszystko jest super:) takze naprawde czasem skok niezaszkodzi dziecku a u mnie byl praktycznie codziennie jakis skok... -
Spirit wrote:Też myślałam ze będzie jakoś szybciej no ale duże miasto to może i dużo chętnych
prywatny nie może dac recepty na paski nie?
Spirit lubi tę wiadomość