Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mnie się zdarza zjeść malutką miseczkę chipsów w porze posiłku i jest jeszcze w normie. Tylko następny posiłek potrafi mi po nich podnieść. Nie sprawdzałam po 2 godzinach ale pewnie sie trzyma, bo to tłuste.
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Mam troche głupie pytanie, ale może wiecie. Jak wyszedł cukier w moczu 270 to jaki jest cukier we krwi? Ponoć próg nerkowy to 180, wiec we krwi jest wiecej jak 180. Da sie wyznać po cukru w moczu jak wysoki jest cukier we krwi?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2017, 16:29
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny
Dołączam do mam cukrzycowych
Nie znam jeszcze swojego wyniku poniewaz moja durna przychodnia nie udostepnia dla pacjentów ale dostalam listownie skierowanie do diabetologa wiec bez przyczyny mnie tam nie wysyłają
Czy ktoras z mam jest z uk bo nawet nie wiem jak tu wyglada opieka nad ciezarna z cukrzyca?
Da sie jakos przeżyć na diecie? Już sie boje, ze bede glodna
Pozdrawiam Was i ide wertowac neta nt. Cukrzycy w ciąży -
Spitit na co co pochlonelas to jest mega super wynik heheh. Masz moc
Dominika gratuluje, super ze w srodku normy. Moj kabaczek byl duzo większy. Choc wątpię ze to przez cukry bo u mnie raczej wysokich nie ma a on od pierwszego usg w gornej granicy siatki centylowej
Rosolina, moze popcorn Ci zastąpi chipsy? U mnie wchodzi w dość sporych ilościach i jest ok.
Witaj Carolina. Daj znac jak tam krzywa cukrowa jak dostaniesz wyniki i napisz jakie normy u Was. Z dietą sobie poradzisz, początki bywają trudne ale pozniej w sumie nie jest źle.