X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Cukrzyca ciążowa
Odpowiedz

Cukrzyca ciążowa

Oceń ten wątek:
  • Kredka123 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luuuz dziewczyny. U nas jest super i to sie liczy. Uwielbiam te forum serio :-)

Po cichu Wam powiem ze właśnie zeżarlam pol drożdżówki z jagodami. Spodziewam sie najpierw zgagi a pozniej skoku w niebo ehhh. Z silną wolą u mnie jest różnie :-)

96xftgp.png
  • marzusiax Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kredka jutro masz donoszoną ciąże uuuuuuu robi się poważnie :) kiedy masz wizytę?

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • Kredka123 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhh dzis dzien wizyty, męcząca sprawa. Najwiecej problemów przysparza mi depilacje hehe. Problem jest tego typu ze nie widze co gole ;-) wybaczcie że o tym piszę ale to tak smiesznie wygląda ze sama sie z tego smieje. Na koniec mam zadyszke jakbym maraton przebiegła hahahaa. A teraz wizyty co tydzen, niee ogarne heh :-)

96xftgp.png
  • Spirit Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kredka123 wrote:
    Która będzie chciala to i tak zeżre, czy przeczyta na fb czy obejrzy w tv. Jak mają problem to niech sie dzis zamkną w domu bez kontaktu ze swiatem i tyle. Dzis pączki będą wszędzie heheh. Chyba zmienimy nazwe tego święta z tłustego czwartku na dzień ćwiczenia silnej woli heheh.
    Połowa to zje tylko nie przyzna się ze zjadła :D

2017 #1
    2019 #2
    :D
  • Kredka123 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzusiax jak to jutro???? Serio???

96xftgp.png
  • Dominika89 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kredka123 wrote:
    Ehhh dzis dzien wizyty, męcząca sprawa. Najwiecej problemów przysparza mi depilacje hehe. Problem jest tego typu ze nie widze co gole ;-) wybaczcie że o tym piszę ale to tak smiesznie wygląda ze sama sie z tego smieje. Na koniec mam zadyszke jakbym maraton przebiegła hahahaa. A teraz wizyty co tydzen, niee ogarne heh :-)
    Ja juz dawno swojej koleżanki nie widzę hehe ☺ ostatnio mąż mi zaproponował ze mnie będzie depilowal ale mam opory ☺

h4py1w9.png
  • Kredka123 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj próbował ale balam się że mu sie ręka omsknie ;-)

96xftgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2017, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też nadszczo 81 :) Coś dzisiaj ta liczba pasuje :P

Z dobrymi nawykami to faktycznie, moi młodzi na śniadanie zjedli pączki pełnoziarniste, które wczoraj piekłam i jeszcze o dokładke prosili oboje, a takie zwykłe smażone ze sklapu to zjedzą pół, potem wybiorą marmoladę i tatuś musi dojadać :P

Hahaha, chyba się zapiszę do tej grupy na facebooku, napiszę, że zeżarłam 10 pączków ociekających tłuszczem i lukrem i mam cukier 119 XD

Dziś powtórka z rozrywki, znowu mdłości i rozwolnienie (plus ciągły ból krzyża). Także napewno nie jest to zatrucie, chyba Basia powoli się szykuje do ewakuacji (w nocy odszedł znowu kawałek czopa, tym razem lekko kawa z mlekiem, więc pewnie rozwarcie się poszerza) :)
    Z jednej strony to męczą mnie już te mdłości, ale z drugiej może i lepiej, że tak powolutku w domu dojdę do np 3cm, niż jakby miały mi wody odejść a tu w szpitalu głucho zamknięte i rozkręcać od zera w stresie, że już wód nie ma i czas tyka...?

• Dominika89 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kark mam ochotę właśnie zrobić coś takiego właśnie ze napisze ze zezarlam 3 pączki i zrobić zdjęcia glukometru z wynikami rzędu 100 i dodać jeszcze zdjęcia tych pączków ☺ ale wtedy mnie chyba wyrzuca i z kogo będę się śmiać....

h4py1w9.png
  • Kredka123 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kark nacierpisz sie bidulko. Pewnie męczące są takie ciągłe mdłości, pamietam takie dni z pierwszego trymestru i nie zazdroszcze. Ale z drugiej strony pewnie lada chwila bedziesz rodzić i skończą Ci sie problemy z dietą, zgagą i inne bonusy ciążowe heh. Pij duzo zebys sie nie odwodnila przy tym rozwolnieniu.

Dominika89 lubi tę wiadomość

96xftgp.png
  • Kredka123 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha Dominika napiszmy wspólny post. Dominika i Kredka - w cudownym nastroju - jedzą pączki ;-) hahahah

kark lubi tę wiadomość

96xftgp.png
  • Dominika89 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kredka123 wrote:
    Hahaha Dominika napiszmy wspólny post. Dominika i Kredka - w cudownym nastroju - jedzą pączki ;-) hahahah
    Ciekawe co by to było.... i taki wielki talerz pączków ☺☺☺

h4py1w9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2017, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2021, 02:15

kark lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2017, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2021, 02:15

Dominika89 lubi tę wiadomość

• Dominika89 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justice zdecydowanie syn Cię nie rozumie i podchodzi to pod znęcanie nad mama ☺☺

h4py1w9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2017, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justice wrote:
    A mój syn właśnie siedzi koło mnie i je pączka - chyba mu powiem ze sprawia mi to przykrość:P
    Spakuj mu torbę, wystaw za drzwi i powiedz, że wypisujesz go z grupy :D

karolyn, Dominika89, Kredka123, Justice, marzusiax, milagro, Wiolad lubią tę wiadomość

• karolyn Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kark haha:D uśmialam się, no to co mam zrobić z moim 4,5 latkiem, któremu dziś też zamierzam kupić pączka?:))) może wystawię go na klatkę schodowa z tym pączkiem..ooo to tez jest jakiś pomysł ;)

Najlepsze, że mąż wraca...on lubi słodkie. Będzie ze mna krucho ale może powyjada w końcu wszystko z szafki, bo mnie wkurza bałagan w niej:D

Wiolad lubi tę wiadomość

q5Anp2.pngT2kLp2.png
  • Dominika89 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zjadlam 2 sniadanie spakowalam się i padlam . Zmęczona jak po maratonie ☺ masakra co się z człowiekiem robi ☺

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2017, 10:15

h4py1w9.png
  • Rosolina Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie powoli zbieram do lekarza. Dzis nawet po mało przespanej nocy (znowu deszcz i wiatr i pewnie stres) o dziwo cukry 88. Wiec moze faktycznie te "nadszczo" to efekt tego co jadłam dzien wczesniej. W każdym razie doczytałam ten post tej laski. Ktos nawet jej odpisał jak sie poprawnie pisze a ona w kolejnym poście znowu zle napisała :) teraz poprawna forma brzmi
    Mi dziwnie Hahahaha masakra.

p19uqqmzk4ecto70.png
  • Kredka123 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wiec moje drogie koleżanki. .. oglaszam ze cukier po 1/2 drożdżówki z jagodami 98 ;-) możecie sie obrażać, usuwać mnie z forum i co tam sobie chcecie a ja ide zjeść drugie pół hehehe ;-)

karolyn, kark, Wiolad, Elaria lubią tę wiadomość

96xftgp.png
‹‹ 1436 1437 1438 1439 1440 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ