Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa chyba w Ujastku. Chciałam w Siemiradzkim, ale boję się dojazdu i korków, szczególnie, że ten gbs wyszedł dodatni. A w Ujastku już miałam cc i mniej więcej wiem gdzie, co i jak. No chyba, że nie pozwolą mi rodzić naturalnie to podjedziemy do Rydygiera, bo blisko a też podchodzą do vbac jak w Siemiradzkim
-
A jeszcze co do dziewczyn z fb. W naszym społeczeństwie, a może nie tylko w naszym jest coś takiego, że ludzie bardziej cieszą się z niepowodzenia innych niż z powodzenia. Jak sie komuś nie powodzi, to oficjalnie współczuja, a skrycie cieszą sie, ze mają lepiej. Szczera radość z powodzenia innych mam wrażenie, ze jest rzadkością. Chore to jest. Dlatego jak któraś napisze, że miała 100 nadszczo, to wielkie współcZucie. A jak któraś sie cieszy, ze po wafelku ma 110, to wypad z forum, bo toż to demoralizacja. Taka chora zazdrość. Zamiast sie cieszyć i pomagać. Ja sie ciesze jak któraś po slodkoaci ma cukier ok. To znak dla mnie, ze moze tez powinnam spróbować
. Tak tez robię - raz się udaje, a raz nie.
P.S Dominika dosatek cynamonu do serkow powinnaś opatentowac

-
nick nieaktualnyMąż mi wczoraj pokazał to zdjęcie i zapytał czy napewno nie chcę rodzić w Zabrzu:
[url] http://mistrzowie.org/686147/Slunskie-zarcie [/url]
I wiecie co, zaczynam się zastanawiać nad tym Ujastkiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2017, 14:04
-
Kark... ten rosół to chyba z kostki albo vegety... bo taki żółty
a kluchy...hmmm dawno juz nie jadłam, tym mi narobiłas smaka! Ja żadnych sosów nie używam, chyba, ze jak dusze, to wtedy to co zostaje, ale nigdy niczym nie podbijam, nie dodaje.
Ale dla cukrzyków taki obiad? Serio? Dobrze rozumiem? I do tego jogur z owocami? Hmmm m ciekawe... moze diabetolog był po 2 tyg. kursie?
-
Jedzenie fajne, sale dwuosobowe na ciążowym, 3 - osobowe na pozostałych. W każdej sali łazienka. Personel jak rodziłam 1,5 roku temu - dla mnie rewelacja - no oprócz ordynatora neonatologi - naciągacz, który wymyśla prawie każdemu dziecku chorobę. Później proponuje swoje usługi prywatnie oczywiście - na szczęście większość w Zabrzu o tym wie

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Patentuje hihi ☺☺Wiolad wrote:A jeszcze co do dziewczyn z fb. W naszym społeczeństwie, a może nie tylko w naszym jest coś takiego, że ludzie bardziej cieszą się z niepowodzenia innych niż z powodzenia. Jak sie komuś nie powodzi, to oficjalnie współczuja, a skrycie cieszą sie, ze mają lepiej. Szczera radość z powodzenia innych mam wrażenie, ze jest rzadkością. Chore to jest. Dlatego jak któraś napisze, że miała 100 nadszczo, to wielkie współcZucie. A jak któraś sie cieszy, ze po wafelku ma 110, to wypad z forum, bo toż to demoralizacja. Taka chora zazdrość. Zamiast sie cieszyć i pomagać. Ja sie ciesze jak któraś po slodkoaci ma cukier ok. To znak dla mnie, ze moze tez powinnam spróbować
. Tak tez robię - raz się udaje, a raz nie.
P.S Dominika dosatek cynamonu do serkow powinnaś opatentowac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2017, 14:49
-
Tak byłam, on mi przedstawił normy światowe, ale poparte badaniami w USA, wiec tam jest na czczo do 95, szukalam teraz jeszcze na stronach włoskich - tam maja normy od 92. Wiec i w tym i w tym sie mieszczęDominika89 wrote:Rosolina a byłaś u innego diabetologa?
tylko czemu u nas tak zaniżają?

-
Dziewczyny nie linczujcie mnie;) wlasnie zjadlam malutkiego domowego zwyklego paczka. No kurde wiem, ze to jeden dzien bla bla bla ale ja tylko w tlusty czwartek jem paczki i na to wlasnie mialan ochote;) mam nadzieje ze za godzine sie nie zalamie.....
kark lubi tę wiadomość
-
Kochana chyba żartujesz z tym linczem ☺☺ ważne ze był smaczny ☺karolyn wrote:Dziewczyny nie linczujcie mnie;) wlasnie zjadlam malutkiego domowego zwyklego paczka. No kurde wiem, ze to jeden dzien bla bla bla ale ja tylko w tlusty czwartek jem paczki i na to wlasnie mialan ochote;) mam nadzieje ze za godzine sie nie zalamie.....
-
Byl pyszny:) od 6 tygodni nie mam przekroczen, wiec mysle, ze jeden maly domowy paczek nie zrobi mi spustoszenia w organizmie haha:) a czuje sie zdecydowanie lepiej:) popijam wlansie kawe i przechadzam sie po mieszkaniu;) moj 4,5 latek padl na lozku i wyglada rownie slodko jak paczki haha:)
-
nick nieaktualnyale wy tu macie słodko od rana dziewczyny
ja dziś będąc na zakupach przeszłam obok wielkiej blachy z pączkami, popatrzyłam i jakoś mnie to nie ruszyło 
rano po chlebie razowym z szynką z indyka i pomidorem wywaliło mi cukier 156.. to już po tej owsiance z jabłkiem było mniej
jak tak dalej pójdzie to na śniadanie będę obgryzać tynk ze ścian
-
nick nieaktualny
-
Rośolina Ty masz jeszcze czas, nie wiem czemu Cię diablo pogania z wyborem.
Kark ja też mam B. Blisko do Rydygiera, ale przed ciaza naslycyalam się o przypadku koleżanki i jej porodu i wybór wyglądał tak:nie tam, gdzie ona, a nie oamietalam ktory szpital. No i rydygier. A już mi się w psychikę wbiła mimo że to była moha 1 z opcji2017 #1
2019 #2