Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeszcze
Ja mówiłam, żebyście mnie na pierwsze miejsce listy nie wpisywały, bo mam takie wygodne M1 dla dzieciaków, że z brzucha łatwo nie wychodzą
Zresztą dzisiaj w nocy skurcze już miałam regularne miesiączka+krzyż, tylko były 1h po 9 minut, potem przerwa 0.5h, potem znowu były 2h, znowu przerwa 45min i tak do rana. Gdyby nie te przerwy to bym już na ip jechała. A rano wstaję i nic. Zero skurczów, zero bólu, za to oczywiście mdłości od rana
Za to rano po 2 kromkach pszennych z makrelą w pomidorach i pączku ze sklepu (moje się skończyły wczoraj) wyszło 119, a nadszczo miałam 87 -
Jaka cisza dziś nastała. Odsypiacie noc po ogromnych wiatrach?
ja znowu nie spałam, bo bałam sie, ze nam stół z tarasu porwie (jest dość ciężki, ale i tak miałam obawy, tak wiało) dziś zupełnie nic mi sie nie chce, jeszcze popołudniu mam dzieciaki, przy których zawsze na lekcji podnosi mi sie ciśnienie. A w sobotę przyjeżdzają znajomi, dowiedzą sie o ciazy
bedą pierwsi poza rodzina.
no i trzeba ogarnąć dom
len mnie dopadł.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też coś czuję, że nie wytrzymasz do marca
U mnie też wiejeeeee. W nocy chyba ze 2 godziny kręciłam się z boku na bok.
Na szczęście wczorajsze grzeszki w ogóle nie wpłynęły na moje cukryNadszczo 73
Cieszę się, że wasze grzeszki też na cukry nie wpłynęły
Na dworze szaro buro i ponuro, a ja pełna energiiOd jakiegoś tygodnia u mnie syndrom wicia gniazda. Cały czas mam ochotę coś robić. Sprzątać, spacerować
Przed Kark na pewno się nie rozpakuję, ale może będę następna hehehehe -
Hej kochane
Kredka przede wszystkim super wiadomości z wizyty. Moze tamten pomiar poporostu byl bledny
U mnie tez juz dwa dni wieje, w nocy przez to huczenie spac nie moge
Wogole zaczyna mi sie juz dłuzyc czas do porodu. Czuje sie dobrze, wczoraj na ktg tylko 2 skurcze, zadnych objawow zblizajacego sie porodu. Mysle ze spokojnie do terminu dotrwamTosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g