Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Elaria rozumiem Cię doskonale. Ja juz nie wiem jak spać. Na prawym boku mam zgage na lewym juz mnie wszystko boli na plecach nie mogę oddychać ehhh super ☺
Dziewczyny dziś nasze święto bo słodkie hehe ☺ Dobrych cukrów i niech wszystko idzie w cycki ☺Elaria lubi tę wiadomość
-
U mnie nadszczo po 6h snu 87 wiec zakładam ze normalnie było by jeszcze mniej ale musiałam wstać męża podrzucić na busa ☺ ale 87 to super wynik i powiem wam ze ten budyn na noc to jakaś rewelacja ahhh pyszny i to bez grama cukru a wydawał mi się super słodki ☺
-
Ja to raczej taki antytalent do ciast i właśnie takich kremów budyni ☺ uwielbiam gotować ale nie takie rzeczy bo mi to nie idzie ☺
A co do budyniu to stałam wczoraj z 10 minut w alejce z budyniem i czytałam te składy ☺ i te napisy budyn z cukrem budyn z cukrem... a bez cukru nie laska sobie myślę? ☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2017, 07:36
-
nick nieaktualny
-
Elaria gratuluję udanej wizyty
Ja też dziś wstałam jakaś obolala. Boli mnie biodra, pachwina, noga już sama nie wiem co
Dziewczyny spoko te paczki które wczoraj zjadłam to nie były kupcze z lukrem tylko domowe od cioci z mniejszą ilością cukru no i malutkie nie takie giganty jak ze sklepuNa kupowanego też się dziś nie skuszę bo to masowka
Właśnie dlatego mnie to forum fb denerwuje ze są jakieś durne zakazyNie to co tu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2017, 08:19
Kredka123, Justice lubią tę wiadomość
Tosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g -
Witajcie:)
Ja tez juz jadlam budyn bez cukru( dodalam troche ksylitolu) moj maly wsuwal jak nie wiem:) oj niektore nawyki z nami zostaja;)!
Elaria gratuluje wizyty:)
Widzialam ten post na fb a takze drugin od adminki na przepisach. Nie pasuje jej to, ze dziewczyny wymyslaja fajne alternatywy dzieki ktorym czlowiek sie nie zalamuje.
Wkurza mnie to... Nie jestesmy przeciez dziecmi nie pasuje to niech nie pisza pod tymi paczkowymi postami;) za to setny post o ketonach , wysokim cukrze na czczo juz jest ok...
Ja na paczka niestety sobie nie pozwole bo mnie nawet moje bulki zytniopszenne nie lubia ( niby w normie ale sie dlugo utrzymuwalo). Moze upieke rogaliki ale....chyba zwyczajnie mi sie nie chce;)
Elaria, Justice lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Spirit wrote:Bo może ja złości ze ktoś może te paczki a ona nie :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2017, 08:50
karolyn, Justice lubią tę wiadomość
-
Justice wrote:Też mnie to wkurza. I to, ze pączki sa tam jakims tabu (piszą teraz o nich slowo na "p"
) A ten post na przepisach to jiz serio przesada. Przecież to są zdrowe i dietetyczne zamienniki słodkiego. Mamy przez całą ciążę żywic się sałatą i wodą z cytryną?
-
Która będzie chciala to i tak zeżre, czy przeczyta na fb czy obejrzy w tv. Jak mają problem to niech sie dzis zamkną w domu bez kontaktu ze swiatem i tyle. Dzis pączki będą wszędzie heheh. Chyba zmienimy nazwe tego święta z tłustego czwartku na dzień ćwiczenia silnej woli heheh.
-
Kurde może ja jestem pierdzielnieta ale mnie cieszą "sukcesy" innych ☺ to ze ja czegoś nie zjem nie znaczy ze ktoś inny nie może. Ktoś ma ochotę to niech zje paczkę ciastek i luz to jego sprawa. Jeśli mi np nie wyrzuca cukru po czymś to czemu mam tego nie jeść? Wrrrr Dominika się wkurzyla ☺
-
To ja powinnam się fochnąć na was bo wy tu takie pyszności jecie, że tylko mi ślinka cieknie
Wkurzam się bo coraz więcej rzeczy które mi siadały nagle zaczeły mieszać. A obiecywałyście, że im dalej w las tym się cukry stabilizują
A guzik! Ja jestem inna
A co śmieszniejsze są przekroczenia i są ketony. Tego to już wgl nie kumam, bo głodna nie chodzę
Niech wam pączki idą w cyckiJa się mocno zastanowię czy się skuszę chodź na 1 ale musowo kiszona kapucha do tego
jeszcze takiego mixu nie jadłam
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...