Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Kropka... owsianka chyba nie bardzo, bo na pierwsze śniadanie nie powinno sie jeść nabiału. Chociaż powiem, ze ja sonie czasami zjem mix: owsiane, kukurydziane i fitness i cukry u mnie sa ok, czasami ser twarogowy i tez spoko. Trzeba próbować. No i zależy tez jak duże to jabłko.. bo ono tez ma cukier.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wow Kark dobra jesteś. Życzę smacZnych paczusiow.
Kropka, bo nie każdy diab. O tym informuje jeszcze. Nadal czekaja na oficjalne stanowisko PTD. Moj mnie jeszcze oficjalnie nie powiadomił, chociaż przyznał, ze pogłoski są. Większość dziewczyn juz ma oficjalne wytyczne od swoich diab..kropka. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykropka, mnie już diabetolog poinformowała o nowej normie do 140, a właściwie to jest powrót do normy sprzed kilku lat, jak byłam w ciąży z córką (2008) to norma była właśnie do 140.
Kończę właśnie piec rogaliki na tłusty czwartek i zaraz się zbieram do gina. -
Kropka z dietą jest tak, że co jest zakazane dla jednej okazuje sie, ze jest dobre dla drugiej
Na 1 śniadanie zazwyczaj można mniej, większość odbija sobie ma nastepnych posiłkach. Duzzzo warzyw
do każdego posiłku
ogarniesz, potzreba tylko trochę czasu
-
nick nieaktualny
-
Kropka witaj wśród słodkich mam
Zobaczysz tydzień dwa i oswoisz się z dietą. Na podwieczorek owoce z jogurtem, koktajle owocowe, budyń z ksylitolem, owcianke. Musisz sprawdzić jak twój organizm będzie reagował.
A ja dziś zrobiłam trening przed tłustym czwartkiemZjadłam dwa pączusie domowe i cukier po 1h 113
Tosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g -
nick nieaktualnyWiolad ma. Czasami wstaje rano z suchym, ale czasami wstaje w nocy, chce pić to wtedy pampers rano przesikany. Ale na drzemkę południową mu nie zakładam
Chyba faktycznie chodziło o ten głód. Na kolację mimo mdłości spróbowałam 2 pączków, jadłam dosyć długo i teraz mnie naciąga co chwilę, ale cukier po godzinie 109 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny