Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDominika89 wrote:Kark właśnie to pisałam ze ciągle bym spala to silniejsze ode mnie ☺ kapusta kiszona z majonezem? Dobre to jest? ☺
Mam dziś ziemniaka gotowanego na obiad, może zostanie w brzuchu na dłużej
My też kąpiel codzinnie, ale w szpitalu zawsze zaznaczałam, że ma być nie kąpany bąbel. Ja już i sikaczka i pisurkę przerobiłam, także nic dla mnie niestraszneChociaż przyznam, że jednak chłopcy dla mnie są bardziej skomplikowani w obsłudze
-
Mi sie wydaje, że chlopcy latwiejsi w obsłudze. Jak byla u mnie ostatnio kolezanka z maluszkiem i akurat mala zrobiła II, a ona jeszcze taka pulchniutka, to jak zobaczylam jak to powchodzilo w te wszystkie zakamarki, to sie przerazilam. U chlopca siup siurek w gore ciach prach powycierane
Nadszczo hahahahha fajnieu mnie NADSZCZO dzisiaj 70.
Justice witaj w klubie mi tezw na poranna senność pomaga syn.
U nas kikut ładnie sie wysuszyl. Nawet zbytnio na niego uwagi nie zwracalismy. Psikalam oktaniseptemNa szkole rodzenia jakoś tak nastawialy u mnie położne, że jakoś w ogole nie mialam leku zaroqnow przed porodem, jak i opieką nad dzidziorem
-
nick nieaktualny
-
Wiolad w takiej sytuacji to chyba tylko pod kran i umyć tylek hehe ☺ no dziewczynki chyba wymagają większej pracy żeby utrzymać higienę bo to wszystko blisko siebie trzeba dokładnie powycierac ☺
Justice masz rację to będzie mój środek przeciwsenny ☺ -
Ja uzywalam ksylitolu na poczatku tylko do wypiekow i kawy ale teraz pozwalam sobie czasem do herbaty. Staram sie nie przekraczac 2 plaskich lyzeczek dziennie.
Kapiel dla mojego D. Przez pierszy miesiac to byla masakra:) darl sie jak opetany.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 14:38
-
Heleneczka a normalnego kakao nie mogłabyś się napić np. na podwieczorek kakao 100% zrobione na mleku posłodzone ksylitolem. Ja takie piję
U mnie jest ok z cukrem po nim.
Karolyn u nas tez na początku kąpiele, to było darcie, ale nam na szkole rodzenia akurat o tym mówiły. Dziecko uczy się tego. Nagle go rozbieramy, wsadzamy do czegoś mokrego + odruch moro. Brak koordynacji, brak opatulenia, ręce i nogi latają
Na szczęście bardzo szybko stało się to przyjemnością. Nie wspomnę już jak to teraz wygląda- płacz jak ma wychodzić.
-
Heleneczka z ksylitolem smialo działaj. On nie podnosi cukru wiec nie traktuj tego jako posilek. Ja pije kawe godzine po sniadaniu bo tam jest mleko ale jak slodze herbatę to piję kiedy chcę, nie ma to znaczenia w cukrach.
Uwazaj tylko zeby nie przesadzić bo Cie pogoni hehe. Polecam na zaparcia
Dodam jeszcze ze czytałam na portalu medycznym, ze dzieci kobiet ktore stosowały w ciąży ksylitol nie mają w przyszłości problemów w próchnica. Z resztą na nasze ząbki działa on podobnie -
Dominika89 wrote:Wiolad w takiej sytuacji to chyba tylko pod kran i umyć tylek hehe ☺ no dziewczynki chyba wymagają większej pracy żeby utrzymać higienę bo to wszystko blisko siebie trzeba dokładnie powycierac ☺
Justice masz rację to będzie mój środek przeciwsenny ☺ -
Kredka123 wrote:Heleneczka z ksylitolem smialo działaj. On nie podnosi cukru wiec nie traktuj tego jako posilek. Ja pije kawe godzine po sniadaniu bo tam jest mleko ale jak slodze herbatę to piję kiedy chcę, nie ma to znaczenia w cukrach.
Uwazaj tylko zeby nie przesadzić bo Cie pogoni hehe. Polecam na zaparcia
Dodam jeszcze ze czytałam na portalu medycznym, ze dzieci kobiet ktore stosowały w ciąży ksylitol nie mają w przyszłości problemów w próchnica. Z resztą na nasze ząbki działa on podobnie -
Wiolad wrote:Mój niekiedy wymagał takiego potraktowania tzn. prosto pod kram. Dzieci to potrafią po same pachy SERIO - nie było wiadomo niekiedy od czego zacząć
Wredna od małegoWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 14:58
Wiolad lubi tę wiadomość
-
Kredka123 wrote:Bozeee... niech mnie któraś kopnie w cztery litery... juz mi bok chyba zgnił od leżenia
Ja dzisiaj miałam fajnie. Rano teściowa przyszła pobawić młodego. Teraz mój mąż już w domu, to mam czas na relaks