Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kinia super, tak trzymać. Będzie coraz lepiej
Karolyn ja na Twoim miejscu nie mierzylabym nawet. Po co się denerwowac i tak nie masz na to wpływu.
A ja czekam na wizyte. Chyba dlugo poczekam. Kurcze szczerze powiem, nie chce rodzić w ciągu dnia. Ile tu ciezarnych do przyjecia. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny powiedzcie mi bo ja jestem zielona w tym temacie
lekarz ostatnio mówił, że malutka już jest główką w dół. Ostatnio strasznie ciężko mi oddychać i nie mogę w zasadzie siedzieć i zakładam że mnie tam dupką i nóżkami uciska. Ale mam pytanie bo brzuch od pępka w dół mam dość miękki, a od góry twardy i teraz czy to jest dziecko w sensie dupka brzuszek, czy mam pół skurcz na pół brzucha hehe ?
I marze o tym, żeby ten brzuch opadł bo serio nie mogę oddychać
-
Wiolad aż mam ciary.. hehe.. powodzenia i trzymamy tu kciuki
lekkiego porodu i zdrówka dla Was :*
Hehe no... dziewczyny jak cukier niski to i matka zadowolona. Nawet pocwiczylam dziśa tak w ogóle jakie macie glukometry? Ja mam contour plus i zawyza o ok 5j. Tylko diabetolog na to nie chce patrzeć. Jakbym mierzyla starym taty to cukry ok... na moim za duże. Co za badziew
-
Kina wrote:Wiolad aż mam ciary.. hehe.. powodzenia i trzymamy tu kciuki
lekkiego porodu i zdrówka dla Was :*
Hehe no... dziewczyny jak cukier niski to i matka zadowolona. Nawet pocwiczylam dziśa tak w ogóle jakie macie glukometry? Ja mam contour plus i zawyza o ok 5j. Tylko diabetolog na to nie chce patrzeć. Jakbym mierzyla starym taty to cukry ok... na moim za duże. Co za badziew
A dziś odkryłam nową funkcję mojego, jak wynik jest za niski to święci na czerwowoa juz myslalam ze popsuty
Witolda powodzenia2017 #1
2019 #2
-
nick nieaktualny