Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymuszę się przyznać, że wczoraj przez swojego faceta zgrzeszyłam
podczas zakupów w galerii zaciągnął mnie do lodziarni... nie odważyłam się na sprawdzenie później cukrów
a dziś mam taką niechęć do wszystkiego (sprzątanie, jedzenie, gotowanie a nawet spacer), najchętniej to bym się zabunkrowała w sypialni i czekała tak do czerwca na poród haha -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiem, pamietam o sterydach. Chcialam tylko zapytac co podali na kolacje, bo o tych szpitalnych posiłkach to juz legendy słyszałam. Ale oczywiście nie twierdze ze to nie po sterydach
Karolyn tak czy siak nie stresuj sie za mocno, to tylko chwilowe i dzidzi nic nie bedzie. Poza tym na tym etapie ciąży to już tylko moze urosnąć tak jak moj kabanosTrzymam kciuki za Ciebie.
-
nick nieaktualny
-
Dzieki dziewczyny:( pytalam lekarza i to zupelnie normalne. Cukier w tej chwili cytuje ,, jest nieadekwatny" nie ma sensu sie przejmowac za 3 dni przejdzie...
Kredko u mnie to ewidentnie wina sterydow:/ ja nie przekraczam normy 120:((((( 4 razy minsie zdarzylo na poczatku diety i 8 tyg temu.
Takze tylko czas moze to zmienic. Jutro druga dawka. Boli ten zastrzyk bardzo:/+ -
Karolyn trzymaj się i skoro tak działają sterydy to może odpuść glukometr?
Ja dziewczyny chwale się i dziele jednocześnie. Po walce ponad tydzień w końcu znowu ujrzałam 90 rano. Mój glukometr trochę zawyza. Z krwi tj. Jakieś 85-86a teraz dziękuję za rady...
w związku z tym że mleka nie pije to... wymyśliłam że przed snem wypije kawę inke pół na pół z mlekiem... nie wiem czy to to ale cukier mierzony po 9.5h bez jedzenia w normie. Oby się udało utrzymaćWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2017, 07:12
Dominika89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny