Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nitka_lutowa wrote:Mmmoni popytaj w aptekach bo maja gdzie niegdzie plyn do skalibriwania glukometru wystarczy zrobic to raz na poczatku. W aptece powinni zrobic to za darmo tak bylo w moim przypadku.
-
nick nieaktualny
-
Glucosense pro. Jaka różnica jeszcze nie wiem bo tego countura jeszcze nie uruchomiłam. Póki co mam jeszcze paczkę pasków i chce ją zużyć. A szkoda wywalić. Jak będę pod koniec paczki to sprawdze różnice.
Dziewczyny, a jeszcze chcialam zapytać skąd bierzecie krew, tylko z opuszków? Mam problem bo ja mam tylko jedną rękę do użytku, nie w chcę kłuć się we wszystkie palce bo są mi one bardziej potrzebne niż osobie z dwoma, a już czuję że dwa z nich nie za długo pociagną. Będę pytać lekarza ale może coś podpowiecie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2017, 15:23
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mmmoni ja zazwyczaj meczylam lewa reke palec srodkowy serdeczny i maly idzie sie przyzwyczaic po ciazy w moment dojdzie do siebie. W wskazujacy i kciuki niepowinno sie kluc.
Justice zaraz bedzie cieplo wiec przemysl i niekupuj za duzo rzeczy z dlugim rekawem i rajstop bo niebeda potrzebne, przemysl co naprawde sie przyda zeby niewdawac kasy w bloto;) -
Elaria u Ciebie moze sie zaczac w kazdej chwili. Mowisz nic sie narazie nie zapowiada, ale wiesz poszlam z 7 cm nie czujac tego. Jak tak dzisiaj o tym mysle, to az mam ciarki. Jakbym nie miala wizyty, to
poczulabym dopiero na parte, a tu sama z w domu ze szkrabem 21 miesiecznym.
Justice, to prawie cala wyprawka hehehe, ale spokojnie zdążyszJa spakowana torbe mialam w 34
Justice na ktory szpital w koncu sie zdecydowalas?
-
A tak w ogóle, to chcialabym juz taka prawdziwa wiosne
Meczaca ta pogoda, to ubieranie itd. Starszy urodzony w czerwcu i bylo cudownie cieplo, nie trzeba bylo na nic uważać, ze przewieje, ze zimno, czapeczki kocyki itd. Zakladalam tylko krótkego bodziaka i heja
Zycze wam, zeby juz cudownie grzalo sloneczko na narodziny waszych szkrabow
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiolad wrote:Elaria u Ciebie moze sie zaczac w kazdej chwili. Mowisz nic sie narazie nie zapowiada, ale wiesz poszlam z 7 cm nie czujac tego. Jak tak dzisiaj o tym mysle, to az mam ciarki. Jakbym nie miala wizyty, to
poczulabym dopiero na parte, a tu sama z w domu ze szkrabem 21 miesiecznym.
Justice, to prawie cala wyprawka hehehe, ale spokojnie zdążyszJa spakowana torbe mialam w 34
Justice na ktory szpital w koncu sie zdecydowalas?
Dostałam skierowanie do szpitala, z adnotacją, że cesarka. Mam się zgłosić w środę 10 maja przed południem, a cięcie ma być w czwartek 11 maja, zależy mi na tym terminie, żeby trafić na dyżur mojego gina.
No wiem, że w przyrodzie różne rzeczy się zdarzają, więc jestem spakowana na wszelką ewentualność. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wow super waga
Moj mial 3840. Polozna mowila, ze mialam takie piękne łożysko, ze gdybym dotrwala do terminu, to spokojnie ponad 4 by było
A tak swoja drogą pamietam jak na 3 prenatalnych lekarz mnie nastraszyl, ze cos tam z przeplywami, a tu wszystko perfecto okazalo sie
-
Jejku trochę mnie tu nie było
Powiem wam ze mam podejrzenia ze dopadł mnie baby blues bo 4 ostatnie dni przeplakalam. Miałam nawet już rezygnować z karmienia piersią bo mała potrafi wisieć po godzinie a po i tak nie śpi i za pół godziny juz głodna. Ale jakoś spielam dupke póki co i jadę dalej. Na szczęście mam mądrego męża który mnie wspiera w nocy bo bym umarła chyba z nerwów i placzu. Wczoraj nie wytrzymałam i mówię idę na spacer. Wzięłam śmieci i wyszłam. Doszłam do śmietnika i burza i tyle z mojego spaceru ale troszkę pomogło. A dziś zostałam sama z Hania i póki co jest ok. Juz nie lecę jak głupia na każdy pisk tylko spokojnie troszkę poplacze to nic jej nie będzie
z pozytywów to odpadł pępek i żoltaczka juz zdecydowanie mniejsza
a i ja mam już 20 kg mniej jak przed ciążą i wyglądam szczerze jak śmierć i blada jak ściana a nie mam apetytu ale wmuszam żeby mieć pokarm
-
Dominika tal jest na poczatku ze dzieciatko wisi godzine i zaraz znow glodne to normalnie takze niestresuj sie tym musisz to przetrwac wazne zeby przybierala na wadze. I rob sobie czesciej takie spacerki tylko ciut dluzsze to oderwanie sie choc na chwile baaardzo pomaga:) a waga wow wow wow super!!! Tez by moglo ze mnie tak poleciec a tu dupa;) teraz jestes przemeczonaale zobaczysz za miesiac dwa wypoczniesz i bedziesz laseczka:) pij duzo wody i bedzie dobrze:)