Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNie wiem moze nerwy moze taka reakvja ze i gardlo scislo i duszno bylo ale po 2j jakos mi ciezko uwierzyc. Pewnie psychika. Tosi tetno sprawdzilam i 150-155 jest okej.
Dzieki kamcia i kazio
Odnosnie znieczulenia syn bedzie mial podawane takie do rezonansu ( nie wylezy 30 min) i tak panikuje ze masakra tzn ja, on jeszcze nie wie. Nigdy go nie usypiali baa nawet ja nigdy nie bylam uspiana !!
Do cc nie chcialabym ogolnego, a wiem ze mi grozi bo mam wypukliny przepukliny i inne dupsy na ledzwiowym. Do 1 cc probowal 5 razy sie wkluc. Powiedzial ze ost raz probuje i ogolne -
U mnie przez panikę chyba więcej niż 5 razy się wkluwal
Dziś mi dretwieja w tym miejscu plecy(przez znieczulenie?)
A cesarka bolała a ja się bałam powiedzieć (bo przecież taki cyrk odstawilam)
Teraz na pewno wszystko anestezjologowi powiem...
Dobrej nocy dziewczynki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
85 ale nie wiem jak ketony bo pasków nie kupiłam. No i lekarz mówił żeby nie sprawdzać codziennie. Może zacznę co drugi dzień
A mocz podobno ostatni przed posiłkiem, ten najpóźniejszy co byłoby dość logiczne bo im dłuższa przerwa w jedzeniu tym większe ryzyko pojawienia się ich.
Amus może nie zwiększaj jeszcze dawki. Może rzeczywiście wkłucie nie było idealne albo organizm musi przywyknąć? W sumie to się nie znam...Tp 26/27.04.2021
10.2019 Aniołek 18tc
02.2018 Synek
12.2016 Aniołek 24tc
09.2014 Córeczka -
nick nieaktualny
-
Hej. Wyobraźcie sobie dziewczyny, że po moich ostatnich postach tutaj trafiłam do szpitala z krwawieniem (początek 13 tyg). Krwawienie było jednorazowe, a potem kilka dni plamienia. Na szczęście usg nie wykazało nieprawidłowości, bez cech odklejenia. Lekarze nie wiedzą od czego. Teraz jestem w podwójnym stresie. Wkręcam sobie, że z rana byłam na tym teście obciążenia glukozą i to mnie osłabiło.
Odnośnie cukrzycy... od kilku dni staram się trzymać dietę i mierzę cukry. Trochę słabo mi ta krew wylatuje, a ponoć nie można dociskać. Wyniki nie są aż chyba takie złe, dziś na czczo 93, a po śniadaniu 115. -
Dzień dobry dobre kobiety!
84 na czczo, chyba już się przyzwyczaiłam.
Kamciaelcia ja też mam fazę wstrętu do jedzenia. W mojej głowie tylko "znowu jeść? fuj!"
Na szczęście dziś gotować nie muszę, bo mama wczoraj dała obiad na dziś dla nas wszystkichWyobraźcie sobie, że zrobiła wczoraj na deser pieczone jabłka (dla mnie bez miodu) żebym mogła zjeść deser jak inni
Złota kobieta.
Haana - może jakieś naczynko pękło? Dobrze, że skończyło się na strachu. -
Generalnie lekarz też mówił, że może jakieś naczynko. Jestem na lekach przeciwzakrzepowych, więc wszystko jest bardziej rozrzedzone. Oby było dalej już dobrze, muszą być pozytywnie nastawiona.
Dalile lubi tę wiadomość
-
Też mam takie chwile że muszę zjeść a na nic nie mam ochoty... Zwłaszcza że nie mam pomysłów na ciepłe dania na kolacje czy podwieczorki a jak patrzę na zimne jedzenie to jeszcze bardziej mnie gardło boli...Tp 26/27.04.2021
10.2019 Aniołek 18tc
02.2018 Synek
12.2016 Aniołek 24tc
09.2014 Córeczka -
nick nieaktualny