Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja wręcz tylko w domu
Jestem sama z małym a coś w ramię mi się stało. Na pewno nie dałabym rady ubrać synka, a co dopiero zejść/wejść z 12 kg na trzecie piętro
I chciałam wam się pozalic
Mąż zrobił wczoraj zakupy
Miał kupic frytki
Miałam na nie dzisiaj pomysł
Dzwoni jeszcze do mnie że są tylko te dlugie cienkie
No ok
Otwieram dziś zamrażarkę a tam...fasolka szparagowa
Też lubię
Ale zapas fasolki akurat mamKazio14 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Noga
Zewnetrzna strona uda
Siadam na łóżku, prostuje nogę, łapie fald i wbijam igle, czekam jeszcze 10 sekund zanim wyjme
Wczesniej ustawiam w penie 2 j. I strzelam w powietrze. Po tym ustawiam swoje jednostki
Nogę zmieniam co tydzień
Pierwszy miesiąc mąż mi wbijal-szybko i nagle...przestalo mi się to podobac i sama zaczęłam. Powoli wkładam igle w ciałosiniaki narazie mam 2
Dodam że clexane w ogóle nie bylam w stanie przyjąć w brzuch (haha ale mam nerwicę lekowa)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2017, 20:43
-
nick nieaktualny
-
kamciaelcia wrote:A ja wręcz tylko w domu
Jestem sama z małym a coś w ramię mi się stało. Na pewno nie dałabym rady ubrać synka, a co dopiero zejść/wejść z 12 kg na trzecie piętro
I chciałam wam się pozalic
Mąż zrobił wczoraj zakupy
Miał kupic frytki
Miałam na nie dzisiaj pomysł
Dzwoni jeszcze do mnie że są tylko te dlugie cienkie
No ok
Otwieram dziś zamrażarkę a tam...fasolka szparagowa
Też lubię
Ale zapas fasolki akurat mamrozwaliła mnie ta fasolka
kamciaelcia lubi tę wiadomość
Tp 26/27.04.2021
10.2019 Aniołek 18tc
02.2018 Synek
12.2016 Aniołek 24tc
09.2014 Córeczka -
Kazio
Zgadnij co zjadlamfasolke
plus paluszki rybne
Ale chcialo mi sie frytek-nawet tych dlugich i cienkich(choc najbardziej lubię te zwykłe)
Zaczynam tracić apetytz tego calego przymusu jedzenia
znam to bo już przerabialam
a nudnosci nie mam (z resztą tak bylo w każdej ciąży)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPewno w zylke trafilam albo cos
jakos mi fusz teraz nie wiem czy z nerowow czy jakiegos uczulenia nie mam
Nienawidze zapachu insuliny(mama przyjmuje od 13 lat) ale ona sie kluje z rozpedu wiec jej nie pytam o rady
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2017, 21:21
-
Amus
A co do zapachu
Poprzednia ciążę az mnie wzdrygalo. Czylam ja na odległość
Teraz aż obwachiwalam igle czy insulina ma zapach? Bo nie moglam uwierzyć że mnie nie rusza...nie zrozumiem ale cieszę się że mnie zapach nie drazni
I jak mam większa krople krwi(a na pewno naczynko) to właśnie wtedy mam siniaka
Rekordowy mial 15 cm srednicy -
nick nieaktualnyKurde ale mi duszno ale raczej nie mozliwe ze po insulinie bo nastawilam na 2 j a jedna kropla pal licho ze zostala na strzykawce to mi poleciala na lydke
mam mase zylek i zyl i trafilam w zyle no co za pech
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2017, 21:30
-
Amus dobrze jest. Ja jestem z Ciebie dumna. Najprawdopodobniej też mnie to w przyszłości czeka więc wtedy to ja Ciebie będę pytać
A słabo może z nerwów? Ja mdlałam po drugiej amnio. Pewnie dlatego że wiedziałam jak to wygląda i się zestresowałam. Jutro będzie lepiejTp 26/27.04.2021
10.2019 Aniołek 18tc
02.2018 Synek
12.2016 Aniołek 24tc
09.2014 Córeczka -
Ja tak zestresowalam się przy znieczuleniu do drugiego cc
o jak ja się nakrecilam
Dostalam takich objawów ze anestezjolog kazal zapisac w karcie. A przecież nic strasznego nie bylo. To bylo moje trzecie znieczulenie. Ale ta mysl o tym wkluciu...nie wyobrażam sobie terazrównocześnie bylo mi tak glupio że obiecałam sobie że za to wstane do pionu bez zajakniecia
na mnie bardzo bardzo igły działają. Stąd poczatki ciąży zawsze były stresowe i wagę gubilam z dnia na dzien
Teraz bylo inaczej