Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dzis zjadlan kawalek serniczka, bo mama robi imieniny dzis
Jak tak juz mowicie kiedy lepiej urodzicto ja znowu obawiam sie, ze cale lato maly bedzie na mnie wisial
synek urodzil sie we wrzesniu i prawie cala zime mial kolki, ciagle rece.. a w upaly to tego nie widze
a Amus Twoja corcia w lecie byc moze bedzie juz siedziec i to juz bedzie taki fajny szkrab
ja jakos zdecydowanie wole mojego synka 1rok+, bo wczesniej to byl koszmar
-
Amus87 wrote:Kinga kirde a ja juz mam wszystko porobione i czas jak wariatka odliczam
jak chodzilam do pracy to jakos lecialo... A teraz stres tylko czy sie nie pochrzani na sam.koniec
K878 a Ciebie gdzie wywialo??
Nic sie nie pochrzani! Musimy odganiac czarne mysli. Ja troche zaczynam sie bac poroduk878 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mam pytanie zjadlam pasek czekolady sprwdzalam cukier co 15min przez godzine i miescilam sie w normie czy to oznacza ze czasem mozemy sobie pozwolic na slodkie czy pomimo dobrych wynikow slodkie jest zupelnie zakazane? Jestem w 7mies ciazy ii wiem ze im blizej terminu cukry moga bardziej skakac..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2017, 15:51
-
nick nieaktualnymajeczka8 wrote:Dziewczyny mam pytanie zjadlam pasek czekolady sprwdzalam cukier co 15min przez godzine i miescilam sie w normie czy to oznacza ze czasem mozemy sobie pozwolic na slodkie czy pomimo dobrych wynikow slodkie jest zupelnie zakazane? Jestem w 7mies ciazy ii wiem ze im blizej terminu cukry moga bardziej skakac..
majeczka8 lubi tę wiadomość
-
pewnie, że można
ja też sobie pozwalam na coś tyci słodkiego (sławienny knopers)
a tak na marginesie-czekolada to nie jest słodycz, która bardzo i szybko cukier podniesie, bo zawiera kakao(tłuste) i cały wyrzut cukru następuje powoli...jak spada cukier najlepszy jest cukierek owocowy lub sok
ja mam zapas gorzkiejjakoś zawszze bałam sie zwykłej
majeczka8 lubi tę wiadomość
-
Amus87 wrote:Kinga kirde a ja juz mam wszystko porobione i czas jak wariatka odliczam
jak chodzilam do pracy to jakos lecialo... A teraz stres tylko czy sie nie pochrzani na sam.koniec
K878 a Ciebie gdzie wywialo??
jestem, jestem
tylko się zajęłam mężem itd. i nie miałam czasu na forumCóreczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny