Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamcia no ja i tak czuje ze to befzie wczesniej...niby pozamykane i okej ale mam przeczucia, a jesli nie to mam nadzieje ze nie poleca w kulki i mimo mojego przyjscia na cc nie beda mnie trzymac do terminu...niby gin powiedzial ze 12 mnie ciachnie no ale moje zaufanie do lekarzy jest ograniczone.
-
nick nieaktualnyJa tam na slodkie nie mam ochoty ale miesko taaaaaak a wiecie ze ja panika z toxoplazmoza hehe ale dwa dni przed czy nawet jakby to byl tydz przed cc juz nie zaszkodze :p
Wiecie co. Kuba chyba jednak nie mial anginym dwojka jego kolegow niedlugo po nim polegla na to co on identycznie...oboje dostali antyniotyk a po nim mega wysypka (tak sie diagnozuje mononukleoze) kuba widocznie jest w tych 20% ktorzy wysypki nie dostaja. Najwazniejsze ze przeszlo -
U mnie w szpitalu mozna rodzić po 36 tc
Ale mój gin na wizycie dzwoni na oddział i umawia termin cc
Z córka jednak zaskoczyli bo z nawalu zaplanowanych cc zrobili mi je dzien wcześniejniestety każą kłaść się dzień wczesniej. Stąd zawsze modlę się o dotrwanie do ukonczenia 36 tc W wojewódzkim nie jest tak pieknie
-
nick nieaktualnyJa w wojewodzkim bede rodzic. Ale gin gada ze tam na planowe przyjmuja w pon tna we wtorki :p takze obadamy.
36 to wczesnie nie? Gin gadal ze lepiej do 38 czekac bo ominie nas latanie po dr z dzieckiem. No ale jak bedzie tak bedzieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2017, 09:22
-
Amus
A ja myślę że dasz radę
U nas tną od 38+
Córka 38+4
Syn 38+2
Choc jak położne zaczynają liczyć po swojemu termin porodu to calkiem inaczej wychodzi
A mialam na myśli nasz wojewódzki
Nie ma dobrej opinii, ponoć podpisali jakaś deklaracje porodów sn(dosłownie polega to na porodzie sn mimo wszystko)
Ale jak tu leżę to ani w czwartek nie było cc, ani dużo porodów sndokladnie 1
A jak ja lezalam to sale pelne
Mi ten spokój nie przeszkadza -
Hej
Na czczo 88.
Dzis idziemy z mezem do kinamielismy isc juz tydzien temu ale nie wyszlo. Juz nie moge sie doczekac, chociaz chwila spokoju od synka
bo odkad jestem w ciazy to 24/24 jestem z nim (nie liczac wizyt u lekarza). Nawet zakupy z nim robie, a ostatnio baaardzo daje popalic
k878 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bunt dwulatka
Ja pierwsze wyjście od malego mialam kilka dni po cc -poszlam sama go zarejestrować w urzędzie, a urząd po drugiej str ulicy
Wychodzę co popoludnie więc jest uczony bywać z tatą
Widzę że dzięki temu dają radę beze mnie
Ale nigdy nie było okazji spędzić czas z mężem bez dzieckachyba nigdy tego się nie doczekamy
-
Amus87 na Listy do M 3
Kamcia moj synek jest bardzo za tata. Jak tata jest w domu to wszystko chce z nim robic (do tego stopnia, ze ja nie moge go przebrac/ubrac itd). Wszyscy mowia, ze fajnie bo sobie odpoczne ale naprawde jest to meczace wtedy gdy gdzies sie spieszymy albo maz nie ma czasu sie nim zajac a maly koniecznie chce zeby zrobil to tata. A bunt dwulatka u nas juz trwa baaardzo dlugoale to co ostatnio wyczynia to juz przekracza moje granice
ciagle tylko chodze i sie denerwuje, mowie po sto razy i nic. W sklepie potrafi sie klasc na podlodze, nie chce sie ubrac. Nieraz gdzies sie spiesze a z nim wszystko wolniej o 2 razy
tyle ze moj synek od urodzenia byl bardzo trudny i wymagajacy (zaczynajac od kolek, ulewan itd).
-
Oj minie napewno
tak jak kolki i ulewania
mam tylko nadzieje, ze druga dzidzia bedzie nieco laskawsza pod tym wzgledem
chociaz chyba lepiej sie nie ludzic
mimo wszystko i tak wole mojego synka 1rok+, jakos ten okres niemowlecy mnie nie zachwyca
-
Niby drugie dziecko jest przeciwieństwem pierwszego
Córka była bardzo grzeczna, mały nerwusek, ale nie płakała, bez kolek, chorób
Syn natomiast...wydaje sie diamentowy w porownaniu do złotej corki
Trzecie?
Liczę na przecudowne platynowe dzieciątko -
Dziś dostałam dietetyczny obiad
A widziałam że inni mieli schabowe
W dodatku wczesniej niz zwykle i nie zdążył mi spaść cukier po drugim sniadaniu
Zatem wzielam tylko drugie danie -ziemniaczki, buraczki i...gotowana pierś z kurczaka muuuuuu beeee
Pozalilam się