Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie od wczoraj czyli od równo 32+0 cukry ponad 100. Szlak by to trafił. Całą ciążę się pilnowalam, cukry było ok a teraz musiało wywalić pokombinuje trochę z dietą, jak nie to w na początku listopada jadę po insulinęStyczeń 2017 - Aniołek (7tc)💔
2018 👶
2019 👶
Listopad 2024 ⏸️ 13 cs
Grudzień 2024 - Aniołek (10 tc)💔
1cs po poronieniu chybionym 🍀🍀🍀 -
U mnie też wlasnie w tym tygodniu się posypało ,rano bez zmian ile bym w siebie insuliny nie wlała ale na obiad do tej pory mogłam wszystko praktycznie a cukier był 100,120 teraz to samo jem praktycznie a cukry 160 nawet a to jeszcze półtora miesiąca ponad ,mam nadzieję że to faktycznie po 35 tyg już zacznie się stabilizować bo jak tak dalej pójdzie to ja nie wiem co to będzie
-
Ja biorę insulinę ,ta ampułkę która mam napoczętą trzymam normalnie na wierzchu a resztę w lodówce tak mi kazali no i po miesiącu jakbym nie zużyła ampulki to mam ją wymienić. Ja na noc biorę tyle że jedna ampolka starcza mi na niecały tydzień ale tej na dzień biorę mało więc nie wiem czy zdążę zużyć
-
To mam nadzieje ze nic sie nie stalo ze fiolki ponad dobe lezaly w temp. pokojowej 😕 jak kupowalam w piatek to farmaceutka nie mowila ze ma byc w lodowce, wczoraj dopytalam w innej aptece i wieczorem jak wrocilam dopiero wlozylam do lodowki...
A w sumie to ze jedna fiolka na miesiac tez nikt nie mowil 🙄 -
Nie mam ustalonej kolejnej wizyty, mam sie pojawic dopiero jak cukry w dzien beda szalaly albo te na czczo nie beda chcialy sie obnizyc 🤔
Najwyzej wysle maila do przychodni, moze p. dr odpowie -
Hej Dziewczyny. Nie chcę odchodzić bez pożegnania więc żegnam się życząc Wam wszystkiego co najlepsze, dobrych cukrów, łatwych porodów i zdrowych dzieciaczków. Nie wiem czy kiedyś tu wrócę. Nawet jeśli odważymy się na kolejną ciążę to raczej odetnę się od internetu. Dziękuję za Wasze wsparcie w walce ze zmorą jaką jest cukrzyca ciążowa. Nasza córeczka urodziła się martwa 25.10.19.Tp 26/27.04.2021
10.2019 Aniołek 18tc
02.2018 Synek
12.2016 Aniołek 24tc
09.2014 Córeczka