Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
kochane u niego w rodzinie takie"rozluźnianie" to jest bardzo czeste. maja jakos w glowie ukodowane im sie nalezy (oczywiscie tylko facetom) a kobiety maja siedziec cicho i dzieci bawiic . ile juz bylo kłótni i próśb . ehhh. i to nie delikatnie tylko napierdzielic sie do spodu . i śpiewy darcia do poznej nocy bo my mieszkamy z tesciami wiec najczesciej zjazdy sa u nas.
-
nick nieaktualnyzabuszka współczuje kochana.
Wiem co przechodzisz mój były należał do takiej właśnie rodziny i żyłby tylko imprezami.
Boziu jak ja dziękuje ze mnie wysłuchałeś i dałeś mi innego normalnego męża.
Nie pie bo nie moze ale w swieta z ojcem wypije to potem zdycha i pyta dlaczego mu nie zabroniłam hahaha tylko ze mnie nie słucha w takich sytuacjach.
Tak na trzeźwo pogadaj mu
ja się nie czaisz teściów to podrzyj sie na maksa hahaha albo w łeb przywal.
ja nie jestem imprezowiczka a juz szczególnie rodzinna nie lubie takich imprez bo własnie wtedy maja gadane .
Po drugie w ciązy jesteś masz prawo mieć brzuch każda kobieta ma inny co za naród!!!! -
Żabko dziękuję za wyczytanie o kartonach :-* bardzo doceniam.
Zabuszka mój też lubi się zabawić, na szczęście nie rodzinniemnie w ciąży to wkurza bo chciałabym mieć ciut spokoju. Ale dobrą metodą jest poranna pobudka jaśnie Pana na kacu
ja zawsze złośliwie od 6 rano krzatam się po domu, bo mam tyle rzeczy do'zrobienia
Condo brzucha to każdy ma, jaki ma, a jak.komuś.się nie podoba, to niech się nie gapi !!!żabka04 lubi tę wiadomość
-
Dziś widziałam ten chleb 7 ziaren (wcześniej źle szukałam ). Smialismy się ze można sąsiada ubić zrzucając go przez balkon. Ale na czarną godzinę ewentualny pomysł jest. Niech ten mi służy jak najdłużej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 19:17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzegielam:-(
Na czczo 81, po śniadaniu 87, po obiedzie 123 zjadłam spaghetti tak jak dzień wcześniej wynik był 86 ale przed obiadem zjadłam mini paczka, kolacja 133 ale przed kolacja zjadłam banana bo wychodziłem na spacer i byłam głodna słabo mi było. A może to te bułki taki wynik dały???Godz później zjadłam kolacje.
Co z tym cukrem spali się sam co mam zrobić????Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 19:39
-
nick nieaktualnyTe ketony to jest jakaś masakra....jakby mało było problemów z cukrem ech
Ja ich nie mierze, pytałam o nie diabeta ale usłyszałam że nie ma potrzeby. Weryfikuja mi tylko te w moczu który badam raz lub dwa razy w miesiącukamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Moj mąż do idealnych nie należy, ale muszę przyznać, że po jednym takim bardzo poważnym i zupełnie pogmatwanym związku trafilam na złotego faceta...
Od 16 tyg leżę... Rano śniadanie mam podane, później obiad i kolację. Co sobota, sam sprzata całą chałupę... Pierze ,( chociaż dzisiaj go opitolilam bo pościel nastawil tylko na 15 minteraz tymi swoimi wielkimi lapami z namaszczeniem rozwiesza, poprane do wyprawki małe ciuszki...
Dzisiaj upiekl pizzę i bułeczki drozdzowe... Ja mowilam co i jak a on pichcil...
Facet jak dąb... Codziennie dziękuję Bogu, że trafilam na takiego człowieka...
A że jestem z rodziny, gdzie niestety ojciec nadużywał alkoholu to bardzo doceniany to, co mam i praktycznie zupełną jego abstynencję..... I nie chodzi mi o to żeby się tutaj chwalić bo różne wady i przywary mężuś też posiada ale muszę go pochwalić bo mu sie należy...
Też czasem bywa ciężko i czuje się niezrozumiana ale przecież wszystkie wiemy, że faceci są z Marsa
goodwill, Rudzina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mappi wrote:Te ketony to jest jakaś masakra....jakby mało było problemów z cukrem ech
Ja ich nie mierze, pytałam o nie diabeta ale usłyszałam że nie ma potrzeby. Weryfikuja mi tylko te w moczu który badam raz lub dwa razy w miesiącu
I tak powinno być. I się nie martwisz dodatkowo, czy sa rano, a moze o 13...