Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymappi wrote:Żabka obstawiam że to po pączku
jest tłusty i przez to wyrzut cukru jest później i dłużej się utrzymuje. Do tego banan i wynik rewelacja.
Idź na 15 minutowy spacer
Nic tak nie spala cukru jak ruch przy dużym dostępie tlenu
Właśnie wróciłam i zjadłam kolacje.
Teraz już nie wyjdę bo jestem sama z córką a kurtkę jej wyprałam
Mam bierznie w domu ale w ciąży chyba nie można takich akrobacji robić????Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 19:51
-
Żabka krótki skok nawet wysoki nie jest niebezpieczny, a to.widać w twojej hemoglobinie glikowanej. Krotkie skoki nie powodują dużego skoku u dziecka bo systematycznie z chwili na chwilę spadają. Dziecku krzywdę może zrobić długi skok cukru ok 2h i wtedy u dziecka też się tyle utrzymuje, albo długie niedocukrzenie.
Więc wyluzuj.u nie właź na bieżnię bo jeszcze dostaniesz skrętu jelit -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:Nie nie dotykam jej
intuicja mnie nie myli:-)
Zmierzyć po dwóch godzinach????
hehehe
ale sie uśmiałam, a jeszcze tydzień temu rozpaczałaś , ze w ogóle musisz się ukłuć, a dzis rozwazasz sama pomiar dodatkowyżabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:hehehe
ale sie uśmiałam, a jeszcze tydzień temu rozpaczałaś , ze w ogóle musisz się ukłuć, a dzis rozwazasz sama pomiar dodatkowy
Kamciaelcia sama się uśmiałam
Prawda kochana nauka czyni mistrza ale jak się kłuje to się spinam bo się boje ale się ukluje hahaha -
nick nieaktualnyAaaaaa i mam dobrych nauczycieli
was
czasami tak sobie myślę że jakbym was nie miała to bym zwariowala!!!! Internet cały bym przeczytała i co jakiś wow info nie otrzymała a tu się co chwila na bieżąco wspieramy doradzamy itd.
kamciaelcia, agatia, Ajwi, mappi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Działa działa ale pamiętaj banany i winogrono be!jagodzianki be!nawet mini paczki be
Pamiętam a szkoda ze są be.......
Muszę poszukać czegoś innego co nie będzie be narazie są ta grejpfruty ale czuję że mi zbrzydnie nie długo..
Jakie owoce jecie????? -
nick nieaktualnyOk spróbuję
Agatia o pyszne z rybka marzyłam jak kamciaelcia ja jadła na forum hihi ale jak chciałam się ubrać iść ja kupić to stwierdziłam że chyba tego nie chce i nie mogę się przełamać jakoś nie mam ochoty na rybki taka smażona taj zjem z chęcią ale takie z puszki chyba raczej nie.