Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyŻabka rozbawilas mnie hehe
ja jem pomarańcze grejpfruty pomelo (chociaż teraz rzadko bo już niedobre jest) no i jabłka
Ech ja też teraz zgrzeszylam. ...dwie grzanki z serem kiełbasą i pieczarka i jeszcze dojadlam prawie bezcukrowa szarlotka jakaś głodna byłamcukier 127 po 10 minutach już 120 ale po co mi to było
Ech głupia baba ja
Za to mój Szczepanek chyba był szczęśliwy. Wnioskuję po łokciach i nóżkach rozkosznie okladających mnie po rzebrachWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 20:49
żabka04 lubi tę wiadomość
-
Domi krótki skok nie robi różnicy, podejrzewamy, że już po 2-3 sek.wynik był dużo niższy. Ja tak mam, że cukier spada w sekundę dla tego mi ciężko te skoki wyłapać. Lekarka mówiła, że takie skoki to nie skoki nawet do 200, jak szybki.spadek. groźne są te utrzymujące się długo bo dziecko bezpośrednio czerpie glukozę z krwi. Jak skok jest dłuższy niż godzinę to dziecko jest "pasione" glukozą.
-
nick nieaktualnyDomili no trochę uroslo ale ważne że spadło.
Mój też rekord 135 ale to wina banana.
Hahaha jakiś zboczuch się że mnie robi bo chciałam coś głupiego napisać wam odnośnie banana. Hahahha nienormalna ja czyt. Męża banan jest bez cukru hahaha nie szkodliwy. Sory za głupawke:-)
Mappi na pewno był zadowolony
Ciekawe co to będzie jak pojawią się soczyste czerwone arbuzy?! Slinotoku dostanę i umrę jak ich nie będę jadła.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agatia wrote:Domi krótki skok nie robi różnicy, podejrzewamy, że już po 2-3 sek.wynik był dużo niższy. Ja tak mam, że cukier spada w sekundę dla tego mi ciężko te skoki wyłapać. Lekarka mówiła, że takie skoki to nie skoki nawet do 200, jak szybki.spadek. groźne są te utrzymujące się długo bo dziecko bezpośrednio czerpie glukozę z krwi. Jak skok jest dłuższy niż godzinę to dziecko jest "pasione" glukozą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 21:12
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Ajwi ciesz się
Agatia a jak po chlebku?
Żabka a rekordem nie było 158?
Hahahha
Ty faktycznie coś to było tylko nie zapisałam w glukometrze w pamięci będzie zapisane.
Ale co ja jadłam?????
Jak na ciężarówkę masz mózg!!!!!
Jesteś lepsza niż ja sama czy gdzieś notujesz?????
Teraz będę siedzieć i myśleć co ja wtedy jadłam zaraz sprawdzę w glukometrze może skojarze. Chyba że ty pamiętasz?!
Przepraszam:-) -
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:Hahahha
Ty faktycznie coś to było tylko nie zapisałam w glukometrze w pamięci będzie zapisane.
Ale co ja jadłam?????
Jak na ciężarówkę masz mózg!!!!!
Jesteś lepsza niż ja sama czy gdzieś notujesz?????
Teraz będę siedzieć i myśleć co ja wtedy jadłam zaraz sprawdzę w glukometrze może skojarze. Chyba że ty pamiętasz?!
Przepraszam:-)
Jagodzianka
Jestem wzrokowcem i zapamiętałam. Dlatego najpierw kojarzyłam was po awatarkach. Najlepsza pamięć mam do liczb. Pesele nipy mam w głowie . Dobra pamięć długotrwała gorzej z krotkotrwala i tu dopiero widać mózg ciążowy. Nikt nie wie o ciąży wiec jeszcze nie reagują razem ze mną ze śmiechem na moje gafy
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Jagodzianka
Jestem wzrokowcem i zapamiętałam. Dlatego najpierw kojarzyłam was po awatarkach. Najlepsza pamięć mam do liczb. Pesele nipy mam w głowie . Dobra pamięć długotrwała gorzej z krotkotrwala i tu dopiero widać mózg ciążowy. Nikt nie wie o ciąży wiec jeszcze nie reagują razem ze mną ze śmiechem na moje gafy
Kamciaelcia nie mogę ale się trafiła agentka
Szacunek kochana:-)
Ta nieszczęsny Jagodzianke mówisz?!
Jej też nie zapisałam hahahha
Cieszę się że masz pamięć.
Ja też wszystkich pesel itd pamiętam ale jedzenia za chiny nie pamiętam.
Ale mnie rozbawilas hahaha
Może zechcesz być moja diabetolog??
-
nick nieaktualnyHahahha kamciaelcia co ja bym bez was zrobiła????
No nie wiem z kad ten pociąg do cyferek masz????
Mam nadzieję że twój bąbelek odziedziczy po mamusi ta pamięć i będzie kimś mądrym uczonym w przyszłości
Dziewczyny żegnam się bo muszę się położyć szybciej spać.
Jutro w planach mamy wycieczke do Oświęcimia do Auschwiz.
Padła taka propozycja dzisiaj ale gdzie dojedziemy to nie wiem.
Do Oświęcimia mamy 3h jazdy w jedną stronę
Odezwę się w poniedziałek jak wrócę z wizyty od diabetologa:-)
Miłego weekendu wam życzę tzn leniwe niedzieli:-)kamciaelcia lubi tę wiadomość