Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Drogie Panie!
Chleb żytni 100% z biedry przeszedł test pozytywnie. 101! Świętujemy!
Może wreszcie znalazłam chleb dla siebie, Boże, oby! Jutro test śniadaniowy!
Kamcia - dzięki za polecenie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 19:25
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
goodwill wrote:Drogie Panie!
Chleb żytni 100% z biedry przeszedł test pozytywnie. 101! Świętujemy!
Może wreszcie znalazłam chleb dla siebie, Boże, oby! Jutro test śniadaniowy!
Kamcia - dzięki za polecenie!
któraś dziewczyna pierwsza o tym chlebku wspominała... -
Kamcia a na jakiej zasadzie sprawdza sie ta wiarygodność bo ja tez jestem ciekawa
A dziewczyny ktore porownywaly w labie glukometry z glukoza jak to u was wygladalo? Najpierw wam pobieraly krew z zyly a po wyjściu same sprawdzalyscie glukomertem czy juz w gabinecie sobie pobralyscie? Ja mam jutro badania i z ciekawosci planuje sprawdzic wiarygodność mojego glukometru ale chce zeby bylo to jak najbardziej wiarygodne. -
goodwill wrote:Ten płyn się nanosi na normalny jeden pasek do glukometru - przynajmniej tak jest u mnie. Powinnaś mieć to w instrukcji do glukometru. Ja mam inny model niż Ty i nie chce Ci źle powiedzieć...
tak myśałam , ze na pasek sie nanosi...i musi pokazać jakąś konkretną wartość, czy zbliżona?
I gdzie go przechowujesz?
Duża ta rozbieżność na skali płynu (ponad 50 )aż niemożliwe się wydaje aby źle pokazało.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 20:14
-
Zabuszka jak juz chcesz sprawdzić glukometr to najlepiej w lab
Ale ja po pierwsze nie mam w najbliższym czasie planowanych badań i po drugie rano ciężko byłoby mi dotrzeć do lab i jeszcze płacić 7 zł. Musze mieć siły ochotę i auto. Nie może to być poniedziałek i wtorek bo dużo ludzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny