Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dorinka wrote:Goodwill daj znac jak tam po chlebku
Ależ dam znać oczywiście. Baaaaardzo smaczny ten chlebek. I wydaje się, że nieoszukany, bo równe pory ma na przekroju... Ale czy mi służy, to się zobaczy.
Zjadłam cienką kromusię 27g.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 18:33
-
kamciaelcia wrote:Mówiłam ze dobry. I kolor ma inny. Mi służy oby tobie też
No, mówiłaś, tylko ja go jakoś znaleźć u siebie nie mogłam. Dziś się zaparłam i znalazłam. Haha! Leżał obok takiego obłędnego chleba z żurawiną... i cukrem!!! Ten z żurawiną będzie na po ciąży.
I kolor ma właśnie jak trzeba, żadnego słodu czy innego gó.na nie dodają, żeby "podbić".
W Warszawie, przynajmniej w moich okolicach, większość chlebów oszukana. Ja nie znosiłam takich nawet przed ciążą, a teraz mnie po prostu roznosi, jak w składzie czytam: cukier, słód jęczmienny!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 18:40
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Uczę matematyki na korepetycjach ale dzisiaj to super policzylam macierzyński
Wstyd się przyznać. Nie ma 8 tys. Ale na pewno chodzi o 5 z hakiem. Radca napisze pismo na przyszły tydzień. Był w szoku jak zus treściwie mi odpisał. Że nigdy nie widział aby tak bardzo zus się wysilil. Az 4 strony. Mówił ze gdyby człowiek nie był taki wnikliwy jak ja, to by nigdy nie dopatrzyl się w tym piśmie nieprawidłowości
Sam jest ciekawy jak sąd orzeknie. Bo jest niemal pewien ze nasz sąd takiej sprawy nie miał. Zatem zobaczymy jak to pójdzie. Sprawa nic nie kosztuje a nawet gdyby coś to sąd rzadko obciąża. Radca weźmie 200zl (ale już wiem że daje paragon )Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 18:43
żabka04, Dorinka, Ajwi, goodwill, mappi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Żabka działa źle. Dowód -moje śniadanie. Wyplakalam się i potem nie miałam niespodzianek :greipfrut, chlebek ze śledziem smazonym w occie, potem drugi śledzik bez chlebka, pół jabłka, pomidorowa, pół kalarepy i teraz obiad (tego jeszcze nie mierzylam ) obiad juz mi nie smakował
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 18:47
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Uczę matematyki na korepetycjach ale dzisiaj to super policzylam macierzyński
Wstyd się przyznać. Nie ma 8 tys. Ale na pewno chodzi o 5 z hakiem. Radca napisze pismo na przyszły tydzień. Był w szoku jak zus treściwie mi odpisał. Że nigdy nie widział aby tak bardzo zus się wysilil. Az 4 strony. Mówił ze gdyby człowiek nie był taki wnikliwy jak ja, to by nigdy nie dopatrzyl się w tym piśmie nieprawidłowości
Sam jest ciekawy jak sąd orzeknie. Bo jest niemal pewien ze nasz sąd takiej sprawy nie miał. Zatem zobaczymy jak to pójdzie. Sprawa nic nie kosztuje a nawet gdyby coś to sąd rzadko obciąża. Radca weźmie 200zl (ale już wiem że daje paragon )
Świetne wieści.
Trzymam kciuki i życzę wygranej sprawy w sądzie z zusem.
Pokaż im tam hihi
Dobre i 5 z hakiem hahah
Chciałam zaznaczyć że masz upierdliwy i porabany oddział zus:-( -
Gin mi przegląda wyniki i mówię jej ze na drugiej stronie tez są pomiary z 3 dni - zagląda i mówi sobie pod nosem 'te są dobre, te mnie nie interesują'... i wraca do moich grzechów sprzed tygodnia. Nosz kurde, a ja taka dumna byłam!
Żabka tylko spokój nas uratuje - spójrz na mnie, jedno głupie załamanie i rzuciłam się na jakieś gówniane ciasto z pierwszego lepszego sklepu. Trzeba spokonie i rozsądnie, bez skrajnosci w żadną stronę. Fajnie że z tą insuliną twoja to jeszcze sprawa 'na wszelki wypadek'. Dasz radężabka04 lubi tę wiadomość
Rudzina -
nick nieaktualnyRudzina ważne że u gina jest ok a wyniki twoje mu się podobały z tych drugich wybrnełaś??????
Damy radę musimy.
Właśnie mąż studiuje zestaw insulinowy
Powiedział że mnie nie puści do szpitala hahaha ale zmartwil się tym co mu powiedziałam co usłyszałam od diablo.
Ale pocieszyłaś go jakoś trawi na razie:-) -
Nie drążyła, pospisywała sobie i powiedziała tylko tak jak pisałam wyżej że takie przekroczenia są niegroźne. Bardzo chciała wiedzieć kto mnie w poradni przyjmował 2tyg temu, ale że za każdym razem mam innego lekarza (zależy kto jest na dyżurze) to nie umiałam jej odp. Ale też nie kwestionowała jego zaleceń, wiec trzymam się tego, kontrole w poradni mam w czwartek i zobaczymy co oni na to.Rudzina
-
nick nieaktualny
-
Rudzina
Pisałam jak mój gin się podsmiewal z tych norm (a zapytałam jaki skok cukru szkodzi ). Tylko powiedział ze jak studiowal to na czczo norma wynosiła 120
Żabka byłam w aptece podpytac o igły 6 mm i w sumie nie dowiedzialam się ceny, za to za darmo dostałam 5 szt
Zamówiłam tez płyn kontrolny. Będzie jutro. Wstępna cena 32 zl (taniej niż w necie wyswietlalo) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny