Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyagatia wrote:No i kit zjadłam 150g frytek, za godzinę pomiar. Ale były pycha
To teraz relaks i nie myślisz już o cukrach itp.
Będzie dobrze stawiam że będziesz miała max 105!
Co ty na to????
Kurde pogoda się zepsuła u mnie i glowa mi pęka:-(
Mąż wraca do domu zaraz go udobrucham frytkami z jajkiem sadzonki i rosołek:-) -
A ja zjadłam kaszkę śmietankową z lidla i poszłam z dzieckiem do biedronki na spacer. Nie zdążyłyśmy wrócić po godzinie. Wróciłyśmy po 80 minutach i cukier miałam 104. Więc chyba sporo. Po godzinie pewnie było więcej niż 120, więc chyba w moim przypadku nie jest ok.
A powiedzcie mi w tym belriso ile jest cukru? Bo w tej kaszce 15g w 150g. Może w belriso mniej jest cukru? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOoo oo. ...ciastka Bellvita mleko + zboże możecie spróbować takie w kartoniku. Są dość drogie ale często są w promocji dużo tańsze. Jak mi się chce czegoś słodkiego to sobie pozwalam.
A na innym forum dziewczyny chwalily ciastka oreo ale ja nie próbowałam bo nie lubię takich ala markizykamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agatia nigdy nie miałam ale od początku się boję ze cukier nagle skoczy później. A ten jak juz spadł to dobrze i jestem spokojna. Jutro idziemy na działkę i wiem ze mogę wziąć taka kaszkę. Bo jak się poruszam to będzie mniej niż 116. A nie musze się mierzyć na działce a tym bardziej biec do domu na posiłek
-
Moje dzisiejsze cukry : 89 (na czczo ), 100, 92, 116 .wiec obiad na pewno mnie zaskoczy
frytki, cała pyszna pierś z kaczki i 3 cząstki pieczonego jabłka. ..
I jak to jest. Na mięso patrzeć nie mogę ale chce mi się takich wyrafinowanych smaków :kaczka, gęś, serduszka. ..