Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
ja mam, o elektrycznych słyszałam że boli, ze coś tam, w każdym razie jak trzeba będzie to mi koleżanka pożyczy bo ma, albo kupię potem, mam ręczny z aventu, udało mi się kupić nowy jakoś za 60zł, odciągać będę na pewno (jak będzie co ;p) bo chcę karmić na zmianę piersią i butelką
Ajwi lubi tę wiadomość
-
Ja wczoraj dorwalam wkoncu to belriso. I jezt to kolejna rzecz na NIE! Po godzinie 136
Choc przyznam ze zjadlam cale. Mam wrazenie ze z was wszystkich mam po wszystkim najwyższe cukry. Akurat tego belriso mi nie szkoda bo wcale mi specjalnie nie smakowalo a pozatym strasznie mnie zaslodzilo
Wole polowe smakiji bo wtedy cukier 103 a nie jest mi za slodko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 14:45
-
No mam wrazenie ze smakija rzeczywiscie jest slodsza od tego belriso. I dlatego dla mnie max pol opakowania moge zjesc bo później mnie mdli.
Mam tylko nadzieje ze ten wysoki cukier to nie reakcja na ryz bo jak mówiłam dzis mam gołąbki
Ale wiecie, bylam dzis zaniesc zwolnienie do pracy i podagalam chwile ze spotkanymi kolegami. Jak odchodzilam na zwolnienie to jeden z nich akurat chorował wiec dopiero po powrocie sie dowiedzial z jakiego powodu mnie nie ma. Zaczal mi dzis zadawac pytania jak się moj dzidzius chowa i wogole. Wiec mu mowie co on gada ze ja przeciez jeszcze nie urodzilamSpojrzal na mnie z wywalonymi oczami i sie dopytuje w ktorym jestem miesiacu i gdzie mam brzuch w takim razie
Pocieszyl mnie bo chyba w takim razie nie jest ze mna jeszcze tak zle
kamciaelcia, domi05, żabka04, goodwill lubią tę wiadomość
-
Dorinka wrote:Ja wczoraj dorwalam wkoncu to belriso. I jezt to kolejna rzecz na NIE! Po godzinie 136
Choc przyznam ze zjadlam cale. Mam wrazenie ze z was wszystkich mam po wszystkim najwyższe cukry. Akurat tego belriso mi nie szkoda bo wcale mi specjalnie nie smakowalo a pozatym strasznie mnie zaslodzilo
Wole polowe smakiji bo wtedy cukier 103 a nie jest mi za slodko
Ja też zjadłam godzinę temu belriso i cukier mam 126 ... więc też sobie odpuszczę.
Zjadłam godzinę po obiedzie, bo miałam super cukier 92. Może jakbym zjadła połowę?? bo szczerze mówiąc to spora porcja była. -
właśnie dziewczyny, tylko mleczne - milk belriso jest akceptowalne, bynajmniej u mnie...
co prawda skończyło mi się, jak będzie w inter to kupię bo ostatnio też same smakowe były i zmierzę jeszcze raz, ale 3 razy jadłam i mierzyłam, i zawsze się mieściłam w normie, raz nawet poniżej 90 miałam -
Kamcia ja jadłam to mleczne
Dorwalam w carrefourze. I chcialam sprawdzić czy nadaloby sie zamiast ktoregos z posilku wiec tez wcisnelam w siebie cale. Moze po polowie tak jak pisze Marzenka byloby lepiej.
Calosc to po 1 za slodka, po 2 dla mnie za syte zeby wcisnac na raz, po 3 mam po tym mega zgage
Wole zjesc kaszke na 2 razy co 1.5h bo wtedy czuje sie slodko zaspokojona i jestem naprawde pojedzona
Kamcia ja sie tak boje tych golabkowTy jadlas z sosem? Bo ja robie taki "sos" z rosołu, ziol, chili i koncentratu
zastanawiam sie czy go zagescic mala iloscia ziemniaczanej maki ale chyba zrezygnuje z niej
I mam zamiar zjesc 2 male golabki na początek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 15:24