Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
domi05 wrote:A dziewczyny jaką macie przerwę w nocy między kolacją a mierzeniem?
Bo ja jem koło 23, a nawet później,a mierze 8-8.30, mam dobry odstęp? Bo po tym wczorajszym pomiarze o 6 jak wyszło 119, policzylam ze to po 7 godzinach więc chyba za szybko bo powinno być chyba po 8 minimum żeby był jako na czczo? Czy się mylę?
10 h
jem o 21:30 a wstaję 7:30
a jak raz zmierzyłam o 6, to taki sam był o 7:30Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 14:47
domi05 lubi tę wiadomość
-
Mnie bole zdarzaly sie roznie. Zazwyczaj bralo mnie co kilka dni i zdarzalo sie kilka razy w ciagu dnia. Najczesciej zaczynalo sie juz rano przed 1 wizyta w wc. Myslalam ze to moze od pelnego pęcherza. Ciaglo tak ze az sie o sciany opieralam. Przypominalo mi to wlasnie kolke lub bolesną owulacje. Mnie lekarz kazal sie wtedy klasc na wznak i odpoczywac a w ostateczności wziasc nospe. No ale co z tego ze zie kladlam i po czasie mijalo a pozniej wstawalam i znow to samo.
-
dorinka, właśnie-jak bolesna owulacja, a ja takie miewam
może to jajnik, albo rzeczywiście więzadła. po prawej str zawsze boję się wyrostka lub wątroby...ale na siedząco mnie dopada, ale już nawet lewa stronę czuje-może nawet od myślenia o tym
po 16 wezmę męża na spacer i zobaczymy co z tego będzie (muszę kupić smakiję bo służy-dziś cukier 108, a mam tylko 2 szt) -
Jem o 23:00, staram się mierzyć o 8.30, wcześniejsze pomiary są ciut wyższe, ale tak o 4-6. I też uważam, że za wcześnie nie można mierzyć.
Zobaczyłam wczoraj ile smakija ma węgli... Jezu! Chyba moja cukrzyca postępuje, a Wasza się cofa, skoro macie po niej takie wyniki!
Jaką kupujecie? Może w moim sklepie są nie takie?
I na który posiłek to jeść? Podwieczorek?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 15:17
domi05 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamcia takie klucia to mogą być rozciągające się wiedla. Mnie bolało coś jak kółka i czasami trwało to kilka minut a czasami pół dnia i całą noc. To Bąbelki mieszkanko sobie powiększają
Dziewczyny jak to jest z tym schabowym. Małżowi chcę zrobić na obiad i tak się zastanawiam czy samej też chapsnac ale trochę się boję. Nigdy nie próbowałem ale gdyby tak cieniutenka panierke i usmażyć na oleju kokosowym to może jakoś przeszło by
Poradźcie bo się zatrzymałam z obiadem i nie wiem już co mam robić
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGoodwill rozczaruje Cię ale sernik kupuję w cukierni. Mam taki upatrzony i sprawdzony. Nie piekę ciast bo mam w piekarniku rozwalona termopare i nie można poszaleć
Chleb piekę swój bo akurat jemu temp wysoka nie szkodzi.
Mogę później wrzucić przepis na sernik na zimno. Prosty i przetestowany -
nick nieaktualnyKamciaelcia mnie też zaczęło boleć po prawej stronie.
Wzięłam córkę na rower kawałek przeszłam przyszłysmy do garażu do męża bo córką na motor chce popatrzeć usiadłam w aucie na odpoczynek i czuje bol właśnie jak na owulke:-)
Czyli to normalne na pewno się rozciaga macica...
Przymierzam się do zjedzenia smakiji śmietankowa bo sobie wzięłam ale jestem tak pełna po obiedzie że nie wiem czy ja wcisne:-)
Zgrzeszylam i zjadłam dwie kosteczki czekolady mlecznej:) ale już ja spalilam w czasie spacerku:-)