Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
agatia wrote:Kamcia ja robię w mikrofali fryty i jem je prawie codziennie na podwieczorek, a na obiad kaszę lub ziemniaki i na kolację kaszę z obiadu.
Czy któraś jadła placki ziemniaczane? Uwielbiam i bym zjadła
A jak się robi frytki w mikrofali? ??
Placków ziemniaczanych bym chętnie zjadła ale bałabym sięi ziemniaki i mąka. ..ale myślałam ostatnio o takich z cukini? ?co o tym sądzicie? ?
-
agatia wrote:Kamcia ja robię w mikrofali fryty i jem je prawie codziennie na podwieczorek, a na obiad kaszę lub ziemniaki i na kolację kaszę z obiadu.
Czy któraś jadła placki ziemniaczane? Uwielbiam i bym zjadłażabka04 lubi tę wiadomość
-
kamciaelcia wrote:A jak się robi frytki w mikrofali? ??
Placków ziemniaczanych bym chętnie zjadła ale bałabym sięi ziemniaki i mąka. ..ale myślałam ostatnio o takich z cukini? ?co o tym sądzicie? ?
-
Ja mam kupiona mąkę zytnia pełnoziarnista...a cukinia w lodowce
placki ziemniaczane czy z cukini lubię z sosem czosnkowym. Jedne i drugie robie tez z warzyw tartych na dużych oczkach -wtedy wystarcza tyci mąki. Jak myślicie, grubo tarte ziemniaki zmienia cukry? Najpierw odważe się zrobić te z cukini. Boję się że się narobie a one nie posłużą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 18:56
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam po 2 kawałkach arbuza trójkątach cukry 90!
Jutro idę po jeszcze hihi
Placki zrobię pojutrze bo córką chce kotlety smakowały wszystkim.
Przy lądzie z mięsem dalej nie mogę staćczyli mi nie przeszło do rzeczy ze moge w kuchni juz stać i gotować.
-
nick nieaktualny
-
Kamcia robię frytki na opcji grilla w mikrofali, bo w.piekarniku za długo to trwa
Żabko no z cukrem i śmietaną to niebo w gębieplacki z cukinii też mniami
jak młoda cukinia to ja kroję w plasterki, doprawiam, panieruje i smażę
Jutro mielony i buraczkia może pojutrze cukinia leżą dwie
i dwa bakłażany
Co.ja mam zjeść na.kolację... na nic nie mam ochoty, a wszystko jest z cukrem na granicy
Ale buziek nawstawiałam... he heWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 19:21
-
Ja dorwałam dzis na zakupach kalarepe i wlasnie pozarlam 1/4 na kanapce
Mmmm pyszna byla.
Co do pradu z kuchenki podczas robienia frytek. Ja frytki robie kilka razy w tygodniu i raz sie pozalilam mężowi ze strasznie duzo za prad zaplacimy to mi powiedzial ze nie jemy slodyczy, nie pijemy sokow, nie pieczemy ciast wiec wyjdziemy finansowo na równo
Bylam na zakupach i chcialam kupic sobie jakies ciuchy. Rany jaka ja sie czuje nieatrakcyjnaNiby makijaz i fryzurw jest a mimo to czuje sie jak kupa. Czego bym nie przymierzyla to zle wygladam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 19:26
-
Agatia mam w mikrofali funkcje rusztu. ..ale robie jeden obiad dla mnie i męża wiec duża porcja frytek jednak musi być z piekarnika. Ale jak będę sama wezmę pod uwagę mikrofale
Mi się marzą placki z cukini jak ziemniaczanepo weekendzie spróbuję. Świat nie wyprawiamy wiec mogę duperelami się zająć
-
nick nieaktualnyAgatia nie zjem cukini ani bakłażana i szpinaka.
Dla mnie to nie istnieje
A placki że śmietana porze i kstylionem. Wiem niebo.
Ale ci powiem jakie cukry będą to spróbujesz u siebie np. O jednego mniej
Dorinka też tak czułam się w pierwszej ciazy:-(
Nie wspomnę po porodzie ale przytyłam ok. 20kg.
-
nick nieaktualnyburaczki do obiadu??....a cukier po nich?
to są jakieś sensacyjne wiadomości dla mnie
a jak te buraczki robicie?
marzą mi się do mielonego okrutnie.....mielone piekę w piekarniku i jakby tak w niedzielny obiad wyjechać do nich z buraczkami....ech
nie zasnę przez Was dzisiaj normalnie
żabka skąd wytrzasnęłaś arbuza??
i po ile?