Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
hihi moje imię dla córci przecież widać
będzie Igusia
a kiedyś chciałam Antosię, ale to były te czasy jak jeszcze to imię nie było popularne.
dla dziewczynki Iga a dla chłopca Adam- łatwe i proste do wymówienia w każdym języku
Agatia ja śledzie jadłam i nie narzekam. ostatnio przerzuciłam się na makrelę wędzoną. lubię też tuńczyka z puszki. niby nie można, ale jak się ma ochotę... -
nick nieaktualny
-
ja śledzie zjem dopiero na Wielkanoc zapewne
co do chłopca to mój zmarły tata miał Marceli a mnie się podoba też imię Marcel. Leon to z kolei pradziadek mojego męża i on by tak chciał nazwać dziecko. jakby był zatem drugi chłopiec to namawiałabym męża na podwójne imię Marcel Leonale pierwszy na pewno będzie Adaś, jeśli mąż nie pyknie kolejnej córci
bo dla córek to ja imion nie mam więcej...
mappi lubi tę wiadomość
-
Ja chciałam Adasia ale męża zmarły brat niby tak miał na imię. Marcel to brat dziadka ale z góry sąsiedzi teraz dali tak na imię (tez maja emilke nasza to była mała emilka ). Mikołaj mi się podoba. Ale mikus brzmi jak piesek. ..filipow jest dużo. ..czekamy zatem na dziewczynkę nie ma innej opcji
-
nick nieaktualnyAsioczek mi dla dziewczynki podoba się imię Łucja
ale nijak się tego zdrobnic nie da
My będziemy mieć Szczepana i każdy kto słyszy to imię wygląda jakby sobie właśnie przypomnial że rzeczywiście coś takiego było hehe pełna konsternacja na twarzykamciaelcia, asioczek86 lubią tę wiadomość
-
Ja uważam, że męskie imion a są cudowne. Uwielbiam imiona: Borys, Bruno, Gustaw. Ładnie się zdrabniaja Borek, Brunus, Gucio
ale brzmią też dostojnie.
Dziewczynkowe są takie słodko pierdzącehe he sorki bez urazy, ale ja przeglądałam z 1000 imiennikow i zero pomysłu
mappi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sąsiedzi mają psa gucia... inni mają leosia a mój wujek miał jamnika karola...
nie lubię jak psy wabią się tak jak powinni ludzie. moja siostra ma suczkę sonię a ja w klasie miałam koleżankę o tym imieniu. się nabijała, że ktoś woła Sonia sonia i ona się odwraca a ktoś tak do psa krzyczał