Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
uroczyście i oficjalnie przepraszam za moje zakręcenie i głupotę i raz jeszcze potwierdzam ważną informację:
DZISIAJ JEST CZWARTEK
tak mnie to rozbawiło, że prawie mnie nie zasmucił ten wynik po śniadaniuagatia, żabka04, Ajwi, twardan lubią tę wiadomość
Rudzina -
Wyyniki z labu mam ok. Cukier 82,3, acetonu brak (więc paski trochę przekłamują). Morfologia ok. Chociaż to dobre
Mam na maksa wypełnić pęcherz i idę na USG bo nie chcą dopochwowo, żeby znowu krwawienia nie było.Rudzina, żabka04, Ajwi lubią tę wiadomość
-
agatia wrote:Wyyniki z labu mam ok. Cukier 82,3, acetonu brak (więc paski trochę przekłamują). Morfologia ok. Chociaż to dobre
Mam na maksa wypełnić pęcherz i idę na USG bo nie chcą dopochwowo, żeby znowu krwawienia nie było.
Gratulacje i ściskam kciukasy za USG!agatia lubi tę wiadomość
Rudzina -
nick nieaktualnyagatia trzymam kciuki
Będzie dobrze
Witam się
hahaha przez chwile zwątpiłam czy czwartek dziś czy piątek
Rudzina uważam że papryka ci podniosła lub za duzo chleba:-(
Ja dziś zjadłam na śniadanie to co na kolacje wczoraj.
Cukier wczoraj 93!!!! a po śniadaniu 120!!!!!
Ale złakomiłam się na dwie kromki chleba vo tasiemiec się odezwał
Ogórka zielonego jem bo zaczął mi służyć i małego czuje po ogórku
Kamcia ciesze się ze u ciebie OK -
nick nieaktualny
-
ja to musze zajść do mojego gin pokazać wczorajsze stronice wyniku...na dodatkowe usg połówkowe nie da skierowania, bo tak naprawde wczoraj miałam zrobiona pełną biometrię
zatem muszę odwołać poradnie prenatalną i przesunąć troszkę usg prywatne
i wkurza mnie moje lab-nadal nie ma wyników online, wiec i w poradni ich nie będzie za godzine -
Ale ja zawsze jem 2 kromeczki, widziałyście ten chleb? Jedna kromka ledwo 30gr waży... po jednej to bym chyba do pomiaru nie wytrzymała i musiała coś zjeść! chyba ze faktycznie bede jeśś 1 plus wiecej warzyw. Ale raczej obstawiam papryke albo ten ser z rana.
Żabka siedzi cicho bo się obżera hahahaha ciekawa teoriaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 10:49
żabka04 lubi tę wiadomość
Rudzina -
nick nieaktualnyRudzina oplułam kompa hahahahaha
Nie objadam ani sie nie obzeram!!!!
Wczoraj miałam wyrzuty sumienia po kebabie bo zapiłam troche colą bo tak mnie suszyło a kumpela powiedziała że jak tak dalej pójdzie to z zatruciem ciązowym wyląduje w szpitalu.
Troche sie wystraszyłam więc mówie stop kebabom!
Oczywiście na jakiś czas jeszcze jednego zjem w ciązy hihi
Brak mi czasu dziewczyny za co was przepraszam .
Szukałam noclegu na wczasy i właśnie zaraz lecę wpłacić zaliczkę bo mąż łaskawie dzisiaj pomógł w znalezieniu czegoś .
Ma mój chłop rękę 7 min do morza i ze śniadaniemRajjjjjjjj:-)
To z kumpelami po przedszkolu na placu zabaw siedze.
Wieczorem mąż wraca pomagałam mu ostatnio z kafelkami i tak wiecznie coś
Ale jestem na bieżąco z wami tyle że sie nie udzielam ..... -
Rudzina,
Mi ten 7 ziaren na śniadanie też nie służył...
Wstalam jeszcze i uprzatnelam jedną komodę żeby była tylko na rzeczy malucha ...jeszcze ją będę musiała przetrzec ale muszę odpocząć bo po miesiącach leżenia nawet niwielki wysiłek to jednak wysiłek
-
nick nieaktualny
-
Hej
rzadziej moge doWas wpadać...a tu takie straszne wieści
Agatia trzymaj się :* trzy mam bardzo baaardzo mocno kciuki :* niech sie wykazują konowały i ratują! jesteś pod opieką, niepozwolą na tragedię. musi byćdobrze :* mocno kciuki zaciśnięte za usg
Ja z prasowaniem tez nie specjalnie.....ktos po to wymyslil nie gniecace materiały zeby je prasować? jak ktosmaza duzo czasu,...a dzieciece prasowalam do 3 miesiaca,ale pralam w niskiej temperaturze todlatego.
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17