Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dziś po bigosie ba obiad - 92 wiec zjadłam połowe kaszki smakija - 95. Chyba z tesknoty za mezem takie niskie cukry mam
Niestety nie udało mi się dostać do lekarza dzisiaj z tym moim bolącym uchem
Zobacze kiedy mąż wróci to może pojade na ostry dyżur a jak nie to jutro bo sie wykonczeNawet się położyć nie idzie
Co do ciuchów na OLX lub alllegro to ja nie wiem. Albo mam takiego pecha albo nie umiem szukać fajnych aukcji bo ja nic znaleźć nie umiem a już kilka podejść robiłam.
Kidyś nawet licytowaliśmy fajny zestaw. Licytacja trzymała się w granicach 60zl. Każdy podbijał o 0,50gr a w ostatniej minucie jakiś fagas przebił wszystkich bo wywalił 180zlGdyby nie to to może bym coś wygrała raz w życiu
-
Heh a ja jem i jem ... Co godzinka chociaz male cos musze chyba dlatego ze zajecia nie mam .
Zmierzylam brzuchol i jest 98 i chyba robia mi sie rozstepy na boczkach...ehhh po pierwszej brzuch mam poorany cyce to nie wspomne a teraz dojda chyba boczki no o ile to nie przez sucha skórę. Ale tez niczym nie smaruje bawilam sie z Alkiem w smarowanie i dupa wyszlo wszystko po porodzir jak brzuch spadl a z cyckow zrobily sie dwa olbrzymie arbuzy.... -
nick nieaktualny
-
Laseczki a powiedzcie mi jeszcze - jeśli podam insulinę 15 minut przed posiłkiem to potem mierze 1 godz po podaniu insuliny czy po godzinie zjedzenia posiłku? Bo już głupia jestemCukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
Ja też kiedyś ustawialam budzik hehehe
teraz mi pompa piszczy ze trzeba zmierzyć
No tak właśnie też myślałam że po jedzeniu trzeba. I chyba będę będę wyśrodkowywać bo też zdarza mi się jeść dluuuugo
Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości