Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Żabko zostaję na week, ordynator powiedział, że mnie puści do domu, jak 3 dni będą bez plamienia bo inaczej się boi. Więc w pn wyjdę jeżeli będzie ok.
Przepadła mi wizyta u diablo w Wawie, mastepny termin w poradni 16.05 masakra.żabka04 lubi tę wiadomość
-
twardan wrote:Kamcia śliczne te ciuszki, mówiłam, że dla chłopaka też są w miarę ok
Najwięcej musze wyczuć co potrzebujewiadomo ze nie mam na mysli co do spania
zamiast leginsow dla chłopaka spodnie dresowe
choć Emilka tez dużo ich miała. Jeansy obowiązkowo
reszta się okaże
twardan lubi tę wiadomość
-
agatia wrote:Agusza dziewczyny na fb polecają aplikację na telefon "VitaScale". To aplikacja dla cukrzyków typu 1 podobno pomaga liczyć kcal i WW.
A która z was konsultowala może z diabetologiem cukier 150-130? To bardzo źle? Bo ja takie miewam. A nie mogę dać więcej insuliny bo wtedy po 2 godzinach od posiłku mam duży spadek. I dlatego nie wiem co robić. A do wizyty jeszcze jeszcze...
Ale mimo wszystko agatia - dziękujęCukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
nick nieaktualny
-
Żabko nie plamie, ale brzuch boli ciut.
Kamcia jest dużo czerwonych ubranek dla chłopców koszulki, koszule, bodziaki
Agusza a jak byś sobie podzieliła posiłki na dwa mniejsze co godzinę? Bo insu przed posiłkiem działa ciut dłużej, więc powinno objąć dwa posiłki. -
Próbowałam z obiadem - ryż brązowy i parówki na które teraz mam ciągle wilczy apetyt. Po 1h 149
a dałam insulinę 10 minut przed. Spróbuje przedłużyć do 15 a potem najwyżej 20 minut ale też wtedy boję się spadku na początek. No zobaczymy..
Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
agatia wrote:Żabko nie plamie, ale brzuch boli ciut.
Agusza a jak byś sobie podzieliła posiłki na dwa mniejsze co godzinę? Bo insu przed posiłkiem działa ciut dłużej, więc powinno objąć dwa posiłki.agatia lubi tę wiadomość
Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
nick nieaktualnyagatia wrote:Żabko nie plamie, ale brzuch boli ciut.
Agusza a jak byś sobie podzieliła posiłki na dwa mniejsze co godzinę? Bo insu przed posiłkiem działa ciut dłużej, więc powinno objąć dwa posiłki.
Cieszę się że nie plamisz:-)
Dają ci dupka??????