Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nic złego dla dzidzi nie dzieje się. Ale dlatego te fast foody nie są takie zdrowe. Tłuszcz sprawił że cukier podskoczyl później niż po 1h i po prostu trzyma. Mi kiedys po obiedzie trzymało 2h w okolicach 110. Zastanawialam się czy to spadło czy jak a po prostu cukry były ciągle na tym poziomie
Podobnie u ciebie choć ciut wyższy poziom i dłuższy czas trwania -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A my byliśmy w Castoramie. Niemal wszystkie zakupy zrobione (wychodek zrobimy na zasadzie obudowy a w środku kibelek turystyczny ). Nie było promocyjnej siatki na ogrodzenie. Ale w poniedziałek będzie nowa promocja (tylko inny kolor siatki )i taniej nam znowu pojechać niż kupić bez promocji
Kupiliśmy kartony i ciuszki Emilki już są w piwnicy
Wystarczy mocniej na męża pokrzyczectwardan lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa Kamcia jednak zakupy udane:-)
No trzeba ich do pionu czasami postawić.
Ja jutro uda się na te targi dzieciece.
Mówię kupimy wózek hak będą atrakcyjne rabaty a mąż po co mi wózek już??? Gdzie sobie go schowam????i targi są bleee!
Aż mi się odechciewa tam iść zastanawiam się czy jest sens.
Ale może dojdę bie wiem jutro się okaże.
Narazie mąż czegoś ode mbie chce hihihi a mi się nie chce:-( -
Kamcia super
Musisz nam na bieżąco wstawiac zdjecia z działki:) Mojemu tez juz przeszło
Na przeproszenie zrobił mi pizze
Zjadlam 2 kawaleczki: ciasto ok 30g. Ociupinka papryki, cebula, oliwki i duzo pieczarek z odrobinka sera
Wersja typowo cukrzycowa. Pomiar za 40 min wiec zobaczymy. Jedyne czego mi baaardzo zaczyna brakowac to keczupukamciaelcia, twardan lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudzina zazdraszczam
nie lubię pracować ale mam chętna także jak nie dam rady to poproszę.
Kamcia no u mnie też tak mogło by być ewentualnie mogę do matki wywieźć ale u siebie gdzieś bym schowała:-)
Zobaczymy czy tam dojdę a jeśli dojdę to czy warto kupić.
Widziałam na zdjęciu że wózki za 999zl z firmy tutek???? Jakaś polska firma.
Koleżanka miała ale jakoś mi nie podchodzi ten wózek. -
Dorinka u nas to ja mam trudny charakter
ale taka jestem i nigdy tego nie udawalam. ..pokrzycze i juz i zawsze powiem co myślę. Mąż jest z tych częściej opanowanych i nie raz widzę jak zeby zaciska. Ale teraz chodziło o "dobro wspólne "
długo jestem cierpliwa ale wyszłam z siebie (pierwszy raz w tej ciąży )
Dziś dopiero poczytalismy ze oficjalnie na działce nie można mieć wychodka. Czyli kibla wolnostojącego my zrobimy przenośnywiadro w razie w. Taka prawda że facet na działce się wysika a ja nie mam gdzie tyłka wystawić. Ale to się zdarza może raz na tydzień. Nam też zależy żeby smrodka pod przyczepa nie było więc nasz wychodek będzie niemal pusty
Mogliśmy taki kibel turystyczny wstawić do przyczepy (jest tam mała łazienka )ale w środku? ??nieee! !
jak wymyśliłam z czego go zrobimy to aż się mąż zdziwił. Wersja najtańszaale nie zdradzę
jak zbudujemy to pokaże i napisze
Dorinka lubi tę wiadomość
-
kamciaelcia wrote:Rudzina szkoda ze nie masz suwaczka
Przypomnij mi proszę tc
Dzisiaj według karty ciaży dokłądnie 33tc+0moze za wcześnie, ale też nie chcę tak ostatnią chwilę zostawiać, a jak za 2tyg mały będzie nadal za mały to pewnie mnie położy do szpitala...
Żabka, nam ostatnio facet w sklepie bardzo Tutka zachwalał pod tym względem, że jest serwis door2door, zapewniają wózek zastępczy na czas napraw itp generalanie chcemy Bebetto a on tego Tutka jako coś z podobnej półki polecał, gdybyśmy nie wybrali niż z B.Rudzina -
Pękam w szwach, a zaraz kanapeczka nocna, dzisiaj z masłem orzechowym
Mam fajną dziewczynę na saliWięc nie nudzi mi się przynajmniej. Cały czas jemy
co 1,5-2 h
Żabka McDonalds nie wskazany kochana
Tutka ma moja koleżanka, fajny wózek, ale chyba nie w Twoim stylubo pamiętam, że pisałaś jaki chcesz i Tutek nie jest taki
Kamcia piszesz o działeczce, a mnie pewnie w tym roku dzialeczka ominiepo pierwsze zwolnienie i ryzyko kontroli z ZUS, po drugie mój leżing. Choć, co do pirwszego mniej się martwię, bo po zwolnieniu szpitalnym już nie kontrolują.
Ach lato w lesie to by było super, ale chyba nie w tym roku
-
nick nieaktualnyNoooo tutek to nie mój styl
Ja wolę anex sport,camarello,x Landera.
Dzisiaj w smaku maialam Pajero fajnie wykonany ale jest o 300zl tańszy od Anexa to wolę dołożyć i kupić Anexa.
Tylko zastanawiam się czy mi z klatki nie ukradna wózka bo blok dalej dziewczynie ukradli nowy wózek
Ja tylko słyszałam.....
Agatia oj tam oj tam
Co ja poradzę stara a głupia baba że mnie ze mnie ciągnie na takie żarcie i nie umiem sobie odmówić!
agatia lubi tę wiadomość