Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam się ciągle w dwupaku
Skurcze sytuacji nie zmieniły wcale więc nic ze mną nie robili a poza tym porodów ka była załadowana
Syn chyba chce pobić rekord swojego taty w masie noworodka 4200g i tak sobie czeka i przyrasta.
Dolujace to dość
Idę zjeść
P.s....a już myśleliśmy z małżem że będzie Szczepan Smoleński ech -
Mappi to juzr kwestia krótkiego czasu, kiedy szczepan wyjdzie na świat
może to nawet kwestia godzin. Czy przy takiej dużej wadze kawalera będziesz rodziła sn?
Marzenka ja już od dawna nie mam acetonu, ostatnio miałam śladowy, gdy mnie przyjmowali na oddział, bo wypadły mi 2 posiłki. Ale jem co 2-2,5h, nie omijam posiłku. Nocny jem o 20, śniadanie o 8 i wreszcie mogę pospac
Od kiedy jestem w szpitalu oprócz słodyczy jem dosłownie wszystko i cukry są okejzwiększyłam posiłki, jem chleb jaki dadzą, mleko na śniadanie i cukry są super. Więc grunt to jeść w miarę normalnie, bez jakichś ostrych grzechów.
Od 2 dni.zajadam się masłem orzechowym. Ma w składzie ciut cukru, ale niewiele, a mi wydaje się turbo słodkie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tez sie witam z rana;) na czczo tuż nad norma a po szpitalnym śniadaniu 121 wiec mimo drugiej dawki na płucka jakos cukry opanowane:) dzis odłączają mnie od kroplowy i jak bedzie ok to moze w pon wyjdziemy... Mam nadzieje.
Piszcie duzo bo lubię was czytać a tu nuda straszna:p
-
Twardan najlepszego
Ja dzis 82 i aceton pomiedzy 0 - +/-. Czasem trudno ocenic. Chyba ta kolacje musze spróbować jesc troche pozniej niz 1h przed snem.
Wczoraj po 2 kawalkach pizzy 114Dobrze ze nie polakomilam sie o jeszcze jeden kawalek
Ale jedząc w glowie siedział mi diabel ktory mowil zebym polala keczupem
Toz to cukrowa tragedia by byla
Agatia maslo z lidla (z kawalkami orzechow) - pyyyychaJa jednak spróbowałam go tylko od brata na łyżeczce a sama mam swoje bez cukru i soli. Niestety smak juz nie ten sam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2016, 09:43
agatia, twardan lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTwardan uszanowania dla męża
Agatia chciałbym SN bo Szczepek jest długi bardziej niz ciężki no ale czas działa na moją niekorzyść.
Jutro wbije się do gina niech decyduje co robić dalej.
A dziś no cóż wdrożenie zasady 5S tylko mi zostajetwardan lubi tę wiadomość
-
Dorinka wrote:Twardan najlepszego
Ja dzis 82 i aceton pomiedzy 0 - +/-. Czasem trudno ocenic. Chyba ta kolacje musze spróbować jesc troche pozniej niz 1h przed snem.
Wczoraj po 2 kawalkach pizzy 114Dobrze ze nie polakomilam sie o jeszcze jeden kawalek
Ale jedząc w glowie siedział mi diabel ktory mowil zebym polala keczupem
Toz to cukrowa tragedia by byla
Agatia maslo z lidla (z kawalkami orzechow) - pyyyychaJa jednak spróbowałam go tylko od brata na łyżeczce a sama mam swoje bez cukru i soli. Niestety smak juz nie ten sam
A ja polecam ketchup helmansa 50% mniej cukru! Dodany w sensownych ilościach nic mi nie podnosi:)