Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Po fasolce 125 (zjadłam do tego kromkę chleba) niby się najadłam ale nie jakos strasznie... na poprzedniej stronie zadnego przekroczenia a na tej już 3! niby niewielkie bo 123, 128, 125 ale brzydkie takie... ech... po co ja to jadłam! przecież mogę sie przemęczyć już na tych kaszach i pieczonych rybkach!!!Rudzina
-
Rudzina 125 to i tak niezle jak na tyle weglo
Ja wole sobie dolozyc wiecej fasoli ale zjesc bez chleba bo jestem wtedy pojedzona i cukry ok
Na II sniadanie zjadlam dzis znow fete z pomidorami i po 1h - 98Ale bardzo ostre bylo wiec moze chili obniza cukier troche.
Ja dzis na obiad kompletnie nie mialam pomysłu ani ochoty dlatego zrobilam piersi z kurczaka pieczone w worku winiary
Zobaczmy jak taki gotowiec wyjdzie
A na kolacje planuje zapiekanke z 1 kanapki chlebka zrobic na testWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2016, 14:34
-
Ja zjadłam drugi obiad w bufecie szpitalnym. Zjadłam bryzol z cebulką, ziemmniaki i sałatkę grecką. Do tego wypiłam kawkę z mlekiem bo ciśnienie mam jak trup, a pogoda jeszcze bardziej nie sprzyja.
Czekam na mojego synusia bo ma przyjechać w odwiedzinki, ale mi tu smutno bez niego. Dobrze, że przynajmniej on nie tęskni
Kamcia super, że poczułaś ruchy.
Moja młoda daje jazzu. Ale przy badaniu detektorem zwiewała ile się da, chyba jej nie pasowało. -
Mnie babka powiedziała, ze wszystko moze zafałszować na źle umytych rękach - pot, coś czego dotykałaś (słodkie czy nie), nawet jak dobrze nie spłuczesz mydła. Mnie się zdarza mierzyc czasami w drodze, gdzieś na poboczu jak się zatrzymamy i zawsze mam ze soba butlę wody żeby umyć ręce, choćbym nie dotykała nic słodkiego.Rudzina
-
jak idę do diabetolog to pielęgniara najpierw wypytuje się, bierze na wagę, pomiar ciśnienia i potem pomiar gluko. nigdy nie pyta czy myłam wcześniej ręce czy nie. najwyżej przetrze raz suchym gazikiem i wg niej po sprawie. przyjmijmy jednak że to były brudne ręce
kamcia gratuluję pierwszych kopniaczkówkamciaelcia lubi tę wiadomość