Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Iwoncia gratki
Z tą dużą wagą to mit, z dużą wagą rodzą matki z nieuregulowana cukrzyca dzieci wtedy mają 3800g-5000g
Matki na diecie zazwyczaj rodzą dzieci bardzo małe lub z hipotrofia
Twoj idealnymi diab z IMiDz mówiła, że dzieci z wagą 3000-3500g mają najmniejsze ryzyko dziedziczenia cukrzycy wieku dzieciecego, otyłości i wad
więc Twój jest miodzio
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 10:32
-
Niby cukrzycowe dzieci mają być duże a ja dziś czytam na fb i odzywa sie tłum dziewczyn z podejrzeniem hipotrofii... bądź madry pisz wiersze.
IWONCIA OKRUTNE GRATULACJE!!!
Zabka ja jestem we Wrocławiu, wpadaj na kawę i knopersa hahaha.
Ja dziś po śniadaniu 94, wrzuciłam kolejne dzidziusiowe pranie i chyba spróbuje spakować trochę szpitalna torbę, bo maż zaczyna panikować chociaż jeszcze ten dodatkowy pomiar przed nami... żeby dobił to tych 2kg to będę spokojniejsza! Czym go tu utuczyć???
Dzis na obiad gulasz wieprzowy z kaszą. Mąż na wyjazdach gościnnych pomaga koledze na działce więc mam power'a żeby cos porobić - zawsze tak mam jak go nie ma(dyskusja wózkowa nadal trwa...)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 10:43
żabka04 lubi tę wiadomość
Rudzina -
dzięki dziewczyny,wam tez zleci zaraz, mi to się już tak ciaglo i ciaglo, dobrze ze torbe spakowałam wcześniej ze się z mezem wyklucilam o to wcześniej bo mój z tych co na wszystko maja czas i taki ma czas ze w domu lozeczko nie rozlozone ani nawet z piwnicy nie przyniesione nie umyte- pokoj nie przemeblowany bo on ma na wszystko czas! ze mnie się smial ze nie robie nic tylko piore,sprzatam, szykuje ze za wcześnie... to ma- teraz sam się będzie z tym wszystkim bujał hehe
goodwill, Rudzina, kamciaelcia, żabka04, twardan lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudzina ciśnij męża z wózkiem
Ja swojego też męża wczoraj męczyłamon do spania bo na nockę szedł a ja mu jecie że chce Anexa hahahah
Ahhhh uparte my.......
Ja też mam gulasz.
Kusicie tym knopersem a Iwonka ciastem
Chodzi za mną takie ciasto ale się bałam więc wolę sernika sprawdzonego a dziś poszukam może znajdę i kupię ta w-tke.
Idę włosy umyć i ogarnąć border na głowie zaraz wracam.
-
kamciaelcia wrote:mój sie pytał kiedy ma łózeczko złozyc i kołyske
Odpowiedź na takie pytania u mnie jest zawsze: "wczoraj".
Mój chłop robotny, ale skrupulatny i poooooooooowolny. A ja jestem choleryk i "na już"... Jest to główna przyczyna naszych kłótni. -
U nas łóżeczko to od lutego stoi hahaha, kupiliśmy wcześniej bo była promocja i jak już przyjechało to mu mówię - co bedziesz te kartony znosił do piwnicy, potem targał z powrotem? a przecież nie będą mi tu pudła jakieś stały! a też wiadomo, że łózeczko to musi trochę się powietrzyć bo farba jakaś itp
skręcił i stoją - i łóżeczko i komoda już 3 miesiące
Domi na majówkach też milczy - albo już urodziła albo uprawia te ostre spacery z meżęmkamciaelcia, żabka04, goodwill lubią tę wiadomość
Rudzina -
Iwoncia ja miałam przede wszystkim do wysprzatania spacerówke, oststnio odkryłam, jak ja się rozkłada na częsci pierwsze, wrecz ze srubokretem
dałam rade sama, nawet sama na szafe zarzuciłam
a co do knoppersa-uzależniłam sie, zjadam około godz 20 prawie codziennieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 10:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:Kurcze po Jogurcik 7zbóż brzoskwinia ale sporym po 1h 110:-(
Ale to super. Norma przecież? O_o
Wredne baby, tak mnie tymi knoppersami kusicie!
Mam ciągle zgagę, więc na śniadanie zjadłam ser biały z MIODEM (1,5 łyżeczki) i 1 wase. Wynik 111. Nadal mam zgagę.