Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGoodwill no w normie ale chciałam właśnie zjeść arbuza a jak wiadomo arbuz podniesie cukier więc czekam aż spadnie????
Współczuję zgagi w tej ciąży odpisać nie wiem co to znaczy ale z córką o matko!!!!! Oczy otworzyłam i miałam zgage:-( pielęgniarki się dziwił jak to możliwe. -
Hej
Rudzina niestety do drugie
Jak mąż przyjeżdża to już nie ma czasu telefonu wziąć, a dziś od rana po badaniach latem bo coś te moje spacerki jednak dały. Ale najbardziej pomaga to masowanie brodawek... jakbym wiedziała że to takie skurcze i twardnienie powoduje praktycznie od zaraz to bym tydzień szybciej w domu zaczęła. Ordynator tu kazał 3 razy dziennie po pół godziny, wczoraj siedziałam i masowalam nawet przez koszulę przy mężu jak przyjechał, i w łazience i pod prysznicem i dziś rano na ktg skurcze się zaczęły pisać i szyjka zmiekla. Tak więc zalecenia od dziś 3xdziennie ktg, byłam też już na usg i dopplerze
No i codziennie będzie sprawdzać jak postępy i w poniedziałek najprawdopodobniej będzie decydował, czy jeszcze dostanę oksytocyne czy będzie cięcie, zależy od zapisów ktg i szyjki. Może coś ruszyżabka04, goodwill, kamciaelcia, Rudzina, twardan, monilia84 lubią tę wiadomość
-
kamciaelcia wrote:wynik super patrząc na ten miód, a po czym ta zggaga? nabiał ?
Ostatnio - po wszystkim.
Ale taka masakryczna... Używam syropu Gaviscon i jest trochę lepiej, a niestety najlepiej na głodnego. Trochę mnie to martwi, bo straciłam już zupełnie apetyt.Stąd właśnie ten dziwny pomysł śniadaniowy - była to jedyna rzecz, na którą miałam choć trochę ochoty...
-
nick nieaktualny
-
kamciaelcia wrote:goodwill, w pierwszej ciązy tylko 3 dni miałam zgagę...ale znam dziewczyny co do konca i bez powodu sie z nia męczyły...współczuję
To ja chyba z tych drugich...
Fajnie: najpierw rzyganie - potem cukrzyca - teraz wieczna zgaga...
Ale co tam, dziewczyny maja duuuużo gorsze problemy! -
nick nieaktualnyJa mam zmianę planów na dzisiaj.
Właśnie zadzwoniła szwagierka zaprosiła nas na kiełbasę z grilla
Mam wziąść rowerek córce i przyjechać yuuuuupi
Także robię obiad i zmykam.
Kupie sobie knopersa na deser bo znowu nie zdążę zjeść arbuza
goodwill lubi tę wiadomość
-
Po schodach też dwa razy wczoraj przeszłam na drugie piętro, dziś już raz, nie przesadzam bo mam mega zadyszke po schodach:-P jak zacznę rodzić po dłuższym chodzeniu po schodach to nie będę mieć siły-
No może ruszy, oby, mam nadzieję. Za godzinę mąż przyjedzie, dają obiad, potem na ktg i później pójdziemy na dwór bo ślicznie i ciepło jest:-) masowac się pójdę za chwile:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 11:37
Rudzina, goodwill, żabka04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:papa żabka
ale aż 2 knoppersy?
Bo przez was kupiłam ich aż 10szt!!!!!!!
Jednego dałam mężowi bo tak patrzył na nie (2 kupiłam w 3 Paku) więc dostał jednego a ja dwa pyszne!!!!!!!
Dziecko usnelo a my dyskutujemy o wózku anexie hihihi Mąż chce jupiesa (tak się pisze) zamontować hahahahaha
Pa paRudzina, kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny