Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Patrycja_mała wrote:Rudzina, mi powoli jest szkoda pasków, a cukry mi lecą leciutko ponad normę chyba tylko po nabiale z owocem.
nie każda moze nabial łączyć z owocami
niby w tej ksiązeczce jest to napisane(nie widziałam jej), ale nawet moja diab ostrzegała przed takim połączeniem -
Witam się z cukrem 88
Dzisiaj od rana labo, spędziłam tam ponad godzinę, a cały dzień rozwalony! Mój synuś nie lubi, jak nie dostanie na czas śniadanka i kawy
Kamcia gratuluje wczorajszej wizyty, śliczny maluszek
U mnie też dużo prasowania....ale powiem Wam, że chociaż ciuszki są słodkie i malutkie, to i tak nie polubię tej czynności, niestety. Dobrze, że pogoda się poprawiła, słonko jakoś tak pozytywnie wpływa na człowieka
Miłego dniakamciaelcia lubi tę wiadomość
twardan
Piotruś jest już z nami
Aniołek zawsze w sercu * 6 tc- 7.05.2015
-
twardan wrote:U mnie też dużo prasowania....ale powiem Wam, że chociaż ciuszki są słodkie i malutkie, to i tak nie polubię tej czynności, niestety. Dobrze, że pogoda się poprawiła, słonko jakoś tak pozytywnie wpływa na człowieka
Miłego dnia
No nareszcie, myślałam że tylko ja mam jakąś znieczulicę na te ciuszkipranie było fajne, wieszanie tego itp ale prasowanie? bodziaki to jeszcze ale pajace? Nie da sie tego dobrze wyprasować a prasowanie 'tak sobie' mnie nie zadowala hahahaha. Za to prasowanie pieluch tetrowych to był dla mnie cudowny relaks
twardan lubi tę wiadomość
Rudzina -
nick nieaktualnyWitam się.
Na czczo 82.
Po śniadaniu 112.
Po drugim śniadaniu 95 zagryzlam bananem:-)
Na obiad dziś pierożki ruskie myślę czy zrobić sobie surówke i zjeść z sosem bo zostało mi trochę gulaszu:-)
Spisałem wyprawkę odchaczylam co kupić jeszcze i czekam na wypłatę)))
Rozmawiałam z sąsiadka (jakiś czas temu było włamanie do jej piwnicy) pytałam o suszarnie i tam też się włamali
Mąż stwierdził że będziemy chyba wózek trzymać w swojej piwnicy wymieni tylko zawias na kłódkę i kłódkę lepsza kupi.
Jecze mu o tym wózku anexie czasami nabija się że jak dziecko jestem chce i już gotowa do płaczu a czasami mówi że za drogi jak ukradna to będzie szkoda
Mam nadzieję że kupimy ten wózek.
-
nick nieaktualnyMadź ja jem duża kromke zwykłego chleba na śniadanie zadko duża i malutka kromka:-)
Nie mam pojęcia ile waży taka kromka:-)
Nie mam wagi kuchennej to nie sprawdzę nawet z ciekawości.
Tak kochana my jemy malusko ale często.
Możesz jeszcze zmienić chleb:-) -
kromka chleba o 9:00
potem zjadam kaszke i o 12 1-2 kromki chleba
jabłko
zupa o 15
druga porcji kaszki
obiadokolacja 18:00
coś słodkiego
21:30 ostatnia kolacja
nie sugeruj sie moim schematem, bo ja rano głodu nie czuje , wstaje o 7,30 i pije kawe, do tego garsc orzechów
u ciebie duzo chleba, lepiej zjeść mniej ale częściej
moje kromki zależą od tego jak sama je ciachnę nożem