Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Z Emilka miałam ze 3 razy zgage
Koleżanka z pracy powiedziała ze powinnam mieć bo w ciąży się ją ma i ona tez się meczyla
Pomyślałam sobie zatem ze nikt mi nie będzie źle życzył i się nie damna złość jej
i ani nie przytyłam ani zgagi nie miałam
Spotkalam w sklepie kobietę z pracy i powiedziała że ładnie wygladam w ciążyżabka04 lubi tę wiadomość
-
żabka04 wrote:Mój dzisiaj Anexa oglądał przed pracą w necie coraz bardziej przekonany yeeeee
Obysmy kupili:-))
Myślałam że ci kazał wyłączyć kompa i zająć się nim hihihi
Leżę x telefonem a on ze swoim tel i mi stopy masuje. Ja jeszcze w ciąży nie dałam się wykorzystać szok! !! -
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Leżę x telefonem a on ze swoim tel i mi stopy masuje. Ja jeszcze w ciąży nie dałam się wykorzystać szok! !!
Ja też wiecznie z telefonem w ręku
A mąż krzyczy że mi wyrzuci ten prostokacik bo go olewam i żyje mamuskami.pl hahahaha
Ja dałam się wykorzystać bo jakoś mi się włączyła chcica -
nick nieaktualny
-
On na swoim jakieś głupie animacje ogląda
ze słuchawkami na jego szczęście
Ja to w środku chyba zaroslam
strach się oddawać
Zawsze byłam ciasna (nawet gin jeden powiedział ze nie wie jak urodze )ale po poście to tam już błonę dziewicza mamżabka04, Rudzina, twardan lubią tę wiadomość
-
No dobra postanowione jutro mierzę godz. po posiłku.
A co do zgagi to w pierwszej ciąży cały czas miałam i piłam wtedy hektolitry mleka. Teraz po zmianie diety na cukrzycową w ogóle nie mam (na szczęście) bo z mlekiem to chyba słabo przy cukrach. Ale na mnie super działał też imbir. Polecam wodę z imbirem albo herbatę tylko z takim świeżym. Może wam też pomożeżabka04 lubi tę wiadomość
-
Dzięki, trochę mi się humor poprawił. Na prawdę bardzo dziękuję za wszystkie cenne rady, bardzo mi pomagacie. A teraz idę wykorzystać męża może i ma nogę w ortezie ale plecki pomasować może
Dobrze że szkodnik już pochrapujekamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Uuuu dzieje się widzę
i nowe nabytki mamy na grupie
(wcale mnie nie cieszy wasze nieszczęście).
Chyba nie dam rady się ustosunkowac do wszystkiego, powiem tylko tak co mi się telepie w głowie, odnosnie tego czy mierzyć po 1h czy po 2h - na fb grupie Cukrzyca Ciążowa (jesli jeszcze was tam nie ma to polecam) zdarzają się przypadki ze dziewczyny mierzą po 2h i jestem zdania, ze jak macie zaufanie do swojego lekarza to jednak wypada się do tych zaleceń stosować ALE warto się upewnić, czy nie zalecił tych 2h z rozmachu nie biorąc pod uwagę, ze to nie jest zwykła cukrzyca tylko nasz przyjaciółka ciążówka
Żabka, mój wczoraj zamówił fotelik i wózek i nie chce mi powiedzieć jaki (w końcu po tylu dyskusjach stwierdziłam, że decyzje oddaję jemu, ale zeby się nie dziwił jak będę narzekać na wózek którego nie chciałam i ze moze sobie sam zatruc życie jak żona bedzie chodziła niezadowolona, zobaczymy czy postanowił zaryzykowac dla tych 300zł).
Agatia co się u ciebie dzieje? Porypały ci się cukry generalnie czy tylko te ketony wróciły?Rudzina