Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
kamciaelcia wrote:Rudzina
Uwierz w malza
Tzn po jego minie widzę, ze jednak bedę zadowolona hahahaha, myślę, że użyłam w dyskusji kilku dobrych argumentów plus chyba poczuł sie zobowiazany żeby mnie zadowolic przez to, że w końcu odpuściłamkamciaelcia lubi tę wiadomość
Rudzina -
kamciaelcia wrote:Rudzina
A ja myślę że nie śmiał ryzykować niezadowolenia żony
Już miał wizję jak do końca życia gdakalas na wózek
Hahahhaha, ładne masz o mnie zdaniemyślę że nie byłoby tak źle, tym bardziej że pod koniec faktycznie poczułam że to chyba nie jest dla mnie AŻ TAK ważne; po prostu uczciwie go uprzedziłam, że jak znam siebie to nawet jak wszystko bedzie ok z 'jego wózkiem' to będę się w nim doszukiwać wad podświadomie; on powiedział to samo o moim wyborze, pośmialiśmy sie tyle. Tego samego dnia zamówił
Poza tym teraz sie obawiam, ze jeśli wygrałam bitwę o wózek to mogę przegrac jakaś kolejną, on wtedy mi ten wózek wypomni i będę musiała coś odpuścić w przyszlości przez to. Małżeństwo to skomplikwoana sprawatwardan lubi tę wiadomość
Rudzina -
jak widac dentysta to ZUO
No to wracaj do równowagi! Zapowiada się jakis okres spokoju?
Kurcze ja najedzona strasznie bo objadłam sie śledziami na pierwszą kolacje, na drugą wypiłam kubas gorącego kakao i do tej pory jestem pełna... gdzie wcisnąć ten jogurt? Moze jakąś mniejsza porcję dzisiaj.
Kupiłam grill jednorazowy i obiecałam meżowi jutro ucztę z grilladla siebie mam kurczaka i podjem mu karkóweczki... i cukinia, uwielbiam grillowaną!
Zmykam - słodkich snów i niskich cukrów na czczo! Dobrej nocy!Rudzina -
nick nieaktualnyDzień dobry
Jak u mnie słonko świeci:-) cudownie:-)
Na czczo 80.
Ja już po śniadanku z kawusia
Zabuszka bidulo nawet nie pospisz wrrr ale to są uroki maluchów.
Teraz jesteś czasami zła ale potem za całujesz tego dzieciaka z miłości
Ja wczoraj się posmialam na wieczór z mojej agentki.
Kupiliśmy strój kąpielowy dla niej na wczasy spodobał się jej w ariel dwu częściowy i oczywiście musiała pokazać się w domu
Mówię że już mierzyła zaraz w piżama się przebieramy niech już nic nie kombinuje.
Rozebrala się schodzi z łóżka po strój i mówi: a co ty nie wiesz ze jest gorąco w domu i że się spocilam muszę założyć ten strój żeby być piękna i nie będzie mi gorąco hahahahaha tak to śmiesznie wyszło że się rozesmialam
Idę męża budzić bo spał 5h i idzie do pracy na dodatkową zmianę.
Potem ma cały tydzień urlop bierzemy się za mały pokoik( malowanie).
Miłego dnia:-)
Madź lubi tę wiadomość