Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Ajwi ja też mam dobre pomiary jak na pierwsze śniadanie jem kefir, maślankę lub twarożek, czasem lepsze niż po kanapce z wędliną. To tylko dowodzi że cukrzyca ciążowa nie daje się tak łatwo zamknąć w schematy wg których mogłybyśmy postępować wszystko trzeba przetestować na sobie - niestety
Ajwi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zabka
musisz zapamietać ze to nie tłuszcz podnośi cukier a węglowodany
Tłuszcz opóźnia wyrzut cukru lub sprawia , ze długo się utrzymuje podwyzszony
olej kokosowy i rzepakowy sa dla nas super do smazenia (smalec to kcal, cholesterol, tłuszcze wielonasycone...) a oliwa z oliwek świetna do warzywżabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Żabko albo smalec albo wieceje buły w panierce... albo to i to
122 to dobry wynik, nie ma co popadać w dolinę
My po spacerkuzaliczyliśmy spacer po molo, było super ciepło i lekki wiaterek - luksio
a potem przejazd kolejką bo jednak i dzisiaj jeździła
Młody pół drogi oglądał, a pół drogi przespał
-
nick nieaktualny
-
A ja potwierdzam ze gotowana kapusta nie dla mnie. Dzis mialam na obiad pulpeciki z miesa mielonego i kapusta pekinska duszone w sosie pomidorowym z cebulą. Zjadlam miseczke i po 1h - 120
i serek topiony dla mnie tez bee. Zjadlam dzis jako 3 posilek kanapke posmarowana cienko serkiem topionym Hochland i po 1h - 121
-
Dorinko kurde czyli jednak znalazłaś winowajcę ach ta kapusta...
Żabko widoki piękne, ale do niedawna całe molo było zafajdane przez ptaki i nikt tego nie sprzątał, dopiero po artykule w gazecie wzięły się służby miejskie za sprzątanie.
Za mną chodzą lody i chyba potem zjem imieninowego synkowego
Ale dzisiaj piękna pogoda, oby już taka zostałażabka04 lubi tę wiadomość
-
Nie no dziewczyny jestem zalamana
Chlopy cisna z remontem na maksa. Juz kończą ukladanie plytek, zostalo jeszcze doczyszczenie gladzi i mozna by drzwi wstawiac. Dzis przyszły nam drzwi i kur....złeDo wewnatrz ok natomiast na zewnatrz przyszły ze srebrnymi intarsjami od wewnetrznej strony. Jestem taka zla bo tyle kasy te drzwi kosztowały, 6 tyg oczekiwania i i tak sa zle. Moj maz sam zamawial u siebie w firmie. Najpierw pośrednik zamowil zly kolor, potem okazalo soe ze drzwi przyjechały ale bez futryny a teraz jeszcze zdobienia od zlej strony
Na reklamację oczekiwanie znow 6 tyg
Nie zdążą przed porodem