Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHahaha
Nie wiem czemu sprzedają nie pytałam.
Poprosilam tylko o zdjęcie gondoli że środka i rączki.
Wiesz nawet na kilka mcy używany wózek może być tragiczny.
Piszą że gondola i fotelik były używane a spacerówka nówka.
Walczę z tą przesyłką kurcze 100zł???
Kazałam im się zapytać o pocztę polską bo w cenniku pisze 49zl.
No zobaczymy jeszcze mogę się wycofać i kupić nowy.
Nie dam 1300zl jak w sklepie jest za 1700zł
Kasę już mam na cały wózek odłożyłam na Anexa bo się uparłam ale dzisiaj jak zobaczyłam siriona to sobie myślę uzywka nie będzie mi szkoda jak ukradna.
Czekam zobaczymy co odp i co na zdjęciach zobaczęWiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2016, 20:03
-
nick nieaktualnyNo i co ja mam teraz zrobić?
Kamcia przekonałam mnie do nowego.
Ale jeśli nowy to anex hahahah a nie sirion.
Sirion jest na drugim miejscu w nowych wózkach jeśli mam wybierać.
Właśnie spojrzałam na siriona Domi jest taki samych kolorów tylko Domi ma na gondoli biała wszywke ozdobna a ci co sprzedają to żółta wstawka.
Pewnie tak chcą kupić lekka spacerówka i jeszcze żeby się zwróciło -
nick nieaktualnyNie sprzedadzą za 1000zł z przesyłką.
Z resztą głupio mi negocjować skoro sama zaproponowałem 1200zł.
Zostaje zrezygnować i kogoś poprosić o negocjacje za mnie.
Ja to taka w gorącej wodzie kąpana hihi.
Wrrrr bije się Kamciu z myślami.
Nowy czy używany.
Przez to że tak kradną u mnie. -
nick nieaktualny
-
Juz pisałam ze wózek i łóżeczko chcemy nowe. Tez przecież nie wybieralismy najdroższych. To ma służyć i być bezpieczne
Ale nie namawiam do nowego
O nie nie! Przedstawiam nasze podejście. Ale obawa przed kradzieżą nie może decydować. Samochód tez mogą ukraść. .. -
nick nieaktualnyMasz rację to ma być bezpieczne.
A auto już mi kiedyś ukradli jeździłam nim 6 mcy:-(
Ale miało coś w sobie i mały przebieg, lakier był z brokatem i też sobie wykrakalam.
Jak kupowałam to się zakochałam i powiedziałam że go chce mąż się nie sprzeciwial a po chwili mówię żeby tylko nie ukradli bo ona taka wyjątkowa razi w oczy:-(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc
Kamcia współczuję :* Ja jestem osoba której zawsze w nieszczęściu jest szkoda drugiej osoby niezaleznie od tego ile zla mi wyrządziła. I szczerze bardzo nie lubie u siebie tej cechy. Widze ze ty masz podobnie.
Domi trzymam kciuki za szybkie wyjście
Zabka zjadlas calego hamburgera i nie zmierzylas sie? Jestem w szokuJa bym nie mogla funkcjonowac z nerwow
Ja od 3 dni śpię u tesciowej. Nie jem wiecej niz w domu ale troche bardziej sie wysypiam i od 2 dni mam brak ketonow i cukier ponizej 90Oby dobra passa sie nie skonczyla
Wczoraj pozbylam sie z konta ok 300zl.
Kupilam podklady poporodowe, zestaw butelek dla syncia, termoopakowanie do butelek, majtki wielorazowe, wkladki laktacyjne itd oraz posciel do lozeczka
Zamowilismy tez wózek i pościel na zmiane ( prezent od tesciowej, ona za to placi )Nie moge sie doczekac az przyjdzie to wszystko
kamciaelcia, Ajwi, twardan lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorinka no nie zmierzylam bo nie wzięłam w pośpiechu gluko.
A byłam tak głodna że mi wszystko jedno było co zjem:-)
A w droga powrotną siedziałam i myślałam kiedy ja dojadę do domu bo mały mnie tak kopal że miałam już dosyć jazdy więc myśli skusiłam na czym innym.
Chwałę się i doła mam.
Na czczo 80:-)
Po 1 sniadaniu 135,139!!!! Insulina a hoj
Wynik na pierwszej stronie w pierwsze okienko wrrrr
A wszystko przez miksa bo zabrakło mi masła(nie wyjelam na noc z zamrażarki) i posmarowalam jedna kromeczke serkiem śmietankowym.
Zjadłam jedna kromeczke malutka z serkiem topolionym, szynka,sałata i druga kromeczke malutka z serkiem topionym i pomidorem.
Miksy nie dozwolone
W dodatku po śniadaniu wyszłam po ciasto (szwagierka przyjedzie zaraz) więc spacer sobie zrobiłam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 07:55
-
nick nieaktualny