Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka witam się
dzisiaj na czczo 80 i bec acetonu
wczoraj zjadłam na noc 2 kanapki z nowego chleba i 21.30 i rano ładnie
zjadłam go też na śniadanie i czekam ma efekty
Młody ma dziś imieniny, zrobiłam mu naleśnika z serkiem waniliowym i bananemwygląda mega pycha
Zaraz lecimy na przejazd kolejką i na starówkę na spacerek, może na molo, jak nie zacznie wiać.Ajwi, żabka04 lubią tę wiadomość
-
Witam się z cukrem 88
Kamcia przytulam.
Ja wczoraj po mega pysznym obiedzie u mojej mamy 105, potem jeszcze dojadłam i też nie przekroczyłam 100. Chyba zacznę się żywić u mamusikamciaelcia lubi tę wiadomość
twardan
Piotruś jest już z nami
Aniołek zawsze w sercu * 6 tc- 7.05.2015
-
Hejka, ja rano 89 więc wciąż na granicy. Ale późno zjadłam drugą kolację po 22:30 bo młody wyspał się po południu i wieczorem szalał do upadłego haha.
Dzisiaj podłapałam pomysł Agatii na zoo i wysłałam młodego z dziadkaminie wiem jak wy ale ja już się nie nadaję na takie dłuższe wycieczki, zaliczyła bym siusiu pod każdym krzaczkiem
A mąż w ortezie wymięka po 500 metrach... Mam ci los
dobrze że dziadkowie na miejscu chętni do pomocy
W Poznaniu piękna pogoda więc na pewno będzie super zadowolony.
Lecę przygotować obiad i na leżaczek w ogródku - bo zaliczyliśmy jeszcze Lidla ii wreszcie mam mięciutki materacyk na leżak który nie kosztował więcej od samego leżaka hahaagatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Maczek, pierwszy posiłek z rana zawsze musi być najostrożniejszy i "najbezpieczniejszy". Rano ma miejsce wyrzut hormonów z łożyska, a te hormony upośledzają pracę trzustki i stąd cukier po pierwszym śniadaniu jest o wiele wyższy niż jak zjesz dokładnie to samo na drugie śniadanie czy też każdy inny posiłek.
Maczek lubi tę wiadomość