Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOhhhhh dobrze ze zameldował ci bo byś się napalila a tu nici:-(
Z wózkiem chyba jest mi pisane kupić nowy
Już do męża mówiłam dzisiaj ze jak nie odpisze to idę nowy kupić i mam wszystko gdzieś.
Odpowiedział po co szukam używanego jak mogę iść po nowy.
Tylko nie teraz bo nie ma miejsca chyba że będę jeździć nim na zakupy
Także wcale nie będę płakać za tym wózkiem używanym:-) -
Izulla,
W próbie OGTT cukier mierzony jest po godzinie i dwóch...
Nie mierzy się wcześniej chociaż glukoza to cukier mega prosty i zgodnie z prezentowana przez kogoś wcześniej teoria, wyrzut po 20 min, 30 czy 40 może być ogromny... Wartość diagnostyczna ma jednak pomiar po godzinie i dwóch... A wszyscy zgodnie twierdzą, że właśnie po godzinie stężenie glukozy we krwi po posiłkach jest najwyższe...
Oczywiscie, ja uważam że cukrów prostych powinnyśmy unikać bo ta nietolerancja węgli jednak się u nas pojawiła... Więc co innego grzeszek od czasu do czasu a co innego wafelek czy kawałek tortu codziennie...
Takie jest moje zdanie...
Idealnie byłoby w ogóle wykluczyć cukry... Ale ja sobie jabłka dziennie nie odmawiam a dzień zaczynam jogurtem z lyzeczka domowej konfitury... U mnie to ratunek na problemy z wypróżnianiem...Maczek, Izulla81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No jedyny plus z dzisiejszego dnia - przyszla moja paczka z ciuchami
Jak na przypadkowe zamowienie calkiem niezłe choc bedac w sklepie raczej bym ich nie wybrala
My przyszykowani jutro na grillakarczek i piers zamarynowane, sos czosnkowy zrobiony, masło czosnkowe tez - tylko na jutro deszcze pokazują w pogodzie. Chyba sie wkurze na maksa bo juz mi język ucieka.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPojadłam
Nie uwierzcie w moim mieście dziewczyna wystawiła siriona za 1000zł 3w1.
Używała go 7mcy.
Zastanawiam się co tak szybko sprzedają te wózki??????
Jakby nie było z tamtego zrezygnuje (tego za 1200) tu na miejscu jest za 1000zł.
Ale chyba a nawet poczekam bo na wózek jest jeszcze czas.
Siriona się pokazują więc może i anexy się pojawia????
Mąż mówi że nowy mam iść kupić.
Mąż planuje wycieczke więc nie wiem czy nie wybede z domu:-) -
Żabka plus taki, że w Twoim mieście i możesz go zobaczyć osobiście
1000 zl to dobra cena
używane wózki, tak jak i auta bardzo tracą na wartości
Ja upolowałam gondolę za 200 zlwięc cieszę się bardzo bo nowa to 700 zl
i ma regulowane oparcie w materacyku, więc o to mi głównie chodziło (bo stare modele tej funkcji nie miały). Z młodym nie miałam regulacji i było kiepsko jak jeszcze na spacerowke był za mały, chciał wyglądać, a gondola tylko na płasko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2016, 09:13
-
Witam się z cukrem 86.
Żabko u mnie też mój mały głód nie daje przetrwać spokojnie 1,5h bez jedzeniaW 20 tc też tak było i teraz powtórka. Z tym, że teraz mam tak, że mieszam różne smaki. Ostatnio pożarłam makrelę w oleju, zaraz po niej wypiłam kakao. Sama się dziwiłam, że tego nie zwróciłam...ciąża
żabka04, kamciaelcia lubią tę wiadomość
twardan
Piotruś jest już z nami
Aniołek zawsze w sercu * 6 tc- 7.05.2015